O DIREKTORU VODOVODA, IPAK, PRIJE SKUPŠTINE I IZBORA PREDSJEDNIKA OPŠTINE HERCEG NOVI

O DIREKTORU VODOVODA, IPAK, PRIJE SKUPŠTINE I IZBORA PREDSJEDNIKA OPŠTINE HERCEG NOVI

158
0
Podijeli

Rasprava o kanidatima koji su konkurisali na mjesto direktora preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” d.o.o. koja je prekinuta 4. aprila i najavljena za danas, ipak nije održana.

Sve je ponovo prolongirano za utorak 15. aprila u 10 časova. Tako će Odbor direktora o budućem čelnom mjestu Vodovoda odluku donjeti dva dana prije sjednice SO, na kojoj je jedina tačka dnevnog reda izbor predsjednika opštine.
Iz Odbora direktora Vodovoda kažu da jedno sa drugim nije povezano, te da je do novog termina za nastavak sjednice od prošle sedmice, došlo samo iz „tehničkih razloga”, koji nam nisu pojašnjeni.
– Samo će se raspravljati o tri kandidata koja su podnjela molbe na ovo mjesto – rečeno nam je danas.
Predstavnici članova Odbora direktora koji su iz SNP-a neće predložiti još jednog kandidata, koji nije aplicirao i kako se to spekulisalo posljednjih dana.
– Istrajaćemo na zakonskoj proceduri i raspravljati samo o onima čije prijave imamo. Ako se na ovoj sjednici nekim slučajem, ne izabere ni jedan od njih, konkurs će biti ponovo raspisan i to je jedino što je ispravno i iza čega ćemo stati. Sve drugo je „političko podkusurivanje” i ne dolazi u obzir – kategoričan je sagaovornik Radija Jadran.
Bilo kako bilo, naredna sedmica biće veoma važna za Herceg Novi, jer će se vrlo jasno vidjeti da li predizborna politička floskula „interesi grada i građana naš su jedni interes” može biti konačno i potvrđena u vladajućim strankama.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code