O govoru mržnje u medijima

O govoru mržnje u medijima

503
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

okc radionica 271115U okviru projekta Democratic voice of youth NVO Omladinski kulturni centar u nedjelju će organizovati osmu radionicu – Govor mržnje u medijima-prevencija i nenasilno rješavanje konflikata. Voditeljka radionice je aktivistkinja i koordinatorka Programa ženskih studija nevladine organizacije Anima, između ostalog i doktorantkinja na Univerzitetu Novi Sad, Ervina Dabižinović.
Radionica počinje u 12 časova, ulica Marka Cara 8, u prostorijama Doma omladine i namjenjena je svim uzrastima. Učešće je besplatno.
Time se završava prva faza sa osam radionica projekta koji će trajati osam mjeseci. Cilj je da budući volonteri redakcije steknu osnovno predznanje iz oblasti novinarstva, volonterizma, aktivizma i ljudskih prava.
U drugoj fazi projekta volonteri će na portalu www.n-o-i-s-e.me postavljati svoje radove, kao i radio emisije na on-line radiju.
– Ovim projektom želimo postići lakše udruživanje mladih u Herceg Novom radi njihovog aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici, kao i njihovu međusobnu saradnju, razmjenu informacija, znanja i vještina, realizaciju zajedničkih akcija, ali i istaći ulogu i značaj mladih kao ravnopravnih aktera društva i društvenih promjena-navode iz OKC.
Projekat finansira Američka ambasada u Podgorici.
Prijave za učešće u radionicama, kao i sve informacije vezane za ovu radionicu i uključivanje u projekat, možete dobiti putem mejla: okcentar.hn@gmail.com ili na telefon: +382 69 619 827.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code