O PRIVATIZACIJI INSTITUTA IGALO NA VANREDNOJ SKUPŠTINI

O PRIVATIZACIJI INSTITUTA IGALO NA VANREDNOJ SKUPŠTINI

88
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Razmatranje stavova i zaključaka radne grupe za analizu privatizacionog ugovora i svih bitnih elemenata koje je do sada uradio i planirao Savjet za privatizaciju u postupku privatizacije Instituta Igalo – jedina je tačaka prve vanredne sjednice Skupštine Herceg Novog, koja je zakazana za 29.maj.

Konsenzusom predsjednika odborničkih klubova, odnosno skupštinskog kolegijuma i jednoglasnom odlukom hercegnovskog parlamenta formirana je radna parlamentarna grupa od 10 članova nakon sjednice 1.aprila. Njen zadatak bio je da analizira nacrt ugovora o privatizaciji Instituta Igalo sa britansko-američkim kompanijom International Wellnes group.
Odbrnici su tada jednoglasno usvojili drugi zaključak, hitno sazivanje sjednice sa istom temom nakon završene prezentacije investitora i izvještaja radne grupe.
Jednoglasje je postignuto i oko prijedloga zaključka opozicije da u svakom narednom definisanju statusa Instituta Igalo prioriteti moraju biti interesi Herceg Novog i države Crne Gore, kao i održivost zdravstvenog turizma i postojećih kapaciteta.
Javna prezentacija jedinog ponuđača na tenderu za kupovinu većinskog paketa akcija Instituta „Dr Simo Milošević” International Wellness Group Limited održana je na zahtjev Skupštine opštine Herceg Novi 28.aprila. Iako najavljivana kao javna prezentacija mogućeg investitora za kupovinu većinskog paketa akcija Instituta na njoj nisu mogli svi da prisustvuju. Neki opozicioni odbornici su demonstrativno napustili prezentaciju i zbog toga što nije bilo predstvinka britanske ambasade.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code