Obnova dijela Šetališta po planu

Obnova dijela Šetališta po planu

1075
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

setaliste igalo radovi 1 161115Rekonstrukcija dijela Šetališta Pet Danica, od “Galeba” do kupališta “Raffaelo” odvija se planiranom dinamikom. Radnici rade i nedjeljom. Ukoliko i dalje bude lijepo vrijeme, a na terenu ne bude bilo vanrednih situacija, rok od 90 dana za izvođenje radova trebalo bi da bude ispoštovan. To znači da bi čitav posao mogao biti gotov u drugoj polovini decembra, najkasnije do Nove godine.
Prema riječima v.d. direktora Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikše Grgurevića, do sada je uzgrađeno 210 m kanalizacionog cjevovoda Fi 400, a trenutno se završava posao na postavljanju 60 m potisnog cjevovoda Fi 400.
“Na ovom dijelu trase postavljen je veći broj šahtova koji su riješili problem kanalizacionih i otpadnih voda, tako da je postavljanjem ovog cjevovoda i taj problem riješen. Po planiranoj dinamici slijedi kolčenje trase i postavljanje operativnog poligona, nakon čega bi komapnija “Đokić grouop” trebala da krene sa proširivanjem šetališta”, kazao je Grgurević.
setaliste igalo radovi 2 161115Na uzanom prostoru oba izvođača nijesu mogla da rade paralelno. Prvo je riješen problem cijevi da ne bi kasnije opet moralo da se raskopava šetalište. Otklanjaju se i dugogodišnje nevolje odvođenja otpadnih i kanalizacionih voda.
Kako je Grgurević kazao, moglo bi se desiti da već od sredine sedmice kompanija Đokić group iz Bara sa mehanizacijom krene u proširenje šetališta, što je II faza ovih radova.
U III i posljednjoj fazi predviđeno je popločavanje i postavljanje rasvjete. Ukupna vrijednost investicije koju finansira Morsko dobro i opština iznosi 365 hiljada eura.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code