Obnova fasada u Herceg Novom brže od plana

Obnova fasada u Herceg Novom brže od plana

1784
4
Podijeli

fasade bokeske brigadeU Herceg Novom lijepo vrijeme pogoduje obnovi fasada čemu je posvećena Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog zajedno sa Skupštinama stanara. Završena je obnova dvije fasade, na zgradama u Ulici Bokeške brigade 2A i u Ulici braće Grbić 15. U toku su radovi na fasadama u Risanskoj 6 i u Banjalučkoj ulici 10.
Direktor Agencije Nikša Grgurević ranije je najavio da će do kraja ove godine biti obnovljene četiri fasade, ali će zahvaljujući pojačanim aktivnostima i povoljnim vremenskim uslovima premašiti plan.
– Namjeravamo da do kraja 2015. godine završimo obnovu fasada na šest zgrada. Dvije zgrade koje su ušle u novi plan su u ulicama Partizanski put i Pete crnogorske brigade – ističe Grgurević.
fasade bokeske brigade prije posljeUkupna vrijednost ovih radova je 36.600 eura. Opština Herceg-Novi učestvuje sa 30 do 50 odsto u svakom pojedinačnom projektu, a ostatak plaćaju stanari.
Iz Agencije apeluju na građane da formiraju Skupštine stanara i da pristupe planiranju obnove fasada, u čemu će imati stručnu pomoć Agencije.

4 Komentari

  1. Dajte da se stavi fasada na zgradu Sivi Dom tkz Samacka zgrada – povise Maxija u Igalu, ne znam koja je adresa ali ono je katastrofa,pogotovo kad turisti dolaze ljeti pa se spustaju sa Petlje…mene su pitali jel ova zgrada prezivjela bombardovanje….katastrofa…ali su mi rekli da za sve treba veza u Opstinu tako da nece ona brzo doc na red
    0    0

Ostavite komentar

*

code