Obnova svih igrališta u Novom do kraja oktobra, a onda sportskih terena

Obnova svih igrališta u Novom do kraja oktobra, a onda sportskih terena

2532
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

igralite Topla nakon radova 1Akcija obnove igrališta, koju je prije godinu pokrenula Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog biće završena do kraja oktobra. Tako će Herceg Novi biti prva opština koja je obnovila sva igrališta na svojoj teritoriji za tako kratko vrijeme.

Akciji „Obnovimo dječija igrališta“ priključila se i kompanija “M:tel”, a ugovor o donaciji potpisali su izvršni direktor te kompanije Vladimir Lučić i direktor Agencije Nikša Grgurević.

Picerija i restoran

Do sada je uz pomoć donatora obnovljeno pet igrališta. Najnovija donacija omogućiće popravku preostalih deset igrališta – obnovu postojećih i dodavanje novih elemenata.

–      Kompanija “M:tel” je pokazala visok stepen društveno odgovornog ponašanja i na tome smo im zahvalni. Nakon potpisivanja ugovora, Agencija je pokrenula tendersku proceduru koja će biti realizovana u narednim sedmicama. Poslije izbora izvođača odmah ćemo pristupiti  realizaciji ovog projekta. Želja nam je da do kraja oktobra Herceg Novi bude prva opština u Crnoj Gori koja je obnovila sva dječija igrališta – poručio je Grgurević.

Direktor kompanije “M-tel” Vladimir Lučić je istakao da su sa zadovoljstvom podržali inicijativu Herceg Novog.

“Najdraže donacije su upravo za najmlađe i iskreno želimo da djetinjstvo provode u sigurnom ambijentu obnovljenih igrališta. Za proteklih devet godina, donacijama u svim segmentima crnogorskog društva od preko 3 miliona eura, dokazali smo da smo društveno odgovorna kompanija”, poručili su iz “M-tela”.

 

Grgurević je podsjetio da su prilkikom pokretanja akcije sugrađani i privrednici  bili prilično rezervisani, smatrajući da je veoma ambiciozno očekivati da se toliko veliki broj igrališta obnovi za 12 mjeseci. Uz pomoć donatora dokazujemo da je moguće, kazao je Grgurević.

Nakon ovog iz Agencije za razvoj i izgradnju grada pokreću novi projekat  – obnovu svih sportskih terena u gradu.

“Na ovaj način lokalna uprava pokazuje da je naročito posvećena dobrobiti naših najmlađih sugrađana, a samim tim i svih građana Novog, i to tako što aktivno radimo na uljepšavanju prostora za igru mališana i stvaramo uslove za boravak djece na otvorenom prostoru, što podstiče pravilan razvoj i odrastanje”, rekao je Grgurević.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code