OBNOVLJENI BIVŠI PARK „BOKE“ BIĆE OTVOREN ZA DAN DRŽAVNOSTI

OBNOVLJENI BIVŠI PARK „BOKE“ BIĆE OTVOREN ZA DAN DRŽAVNOSTI

107
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Park Boke u srcu Herceg Novog, u novo-starom ruhu, trebalo bi svečano da bude “otvoren” na Dan državnosti 13. jula.

Obilježavanje ovog važnog datuma iz crnogorske istorije i otvaranje parka za nove programe predviđeno je uz nastup Gradske muzike i Mjesne muzike Đenovići.
Hercegnovska kompanija Fortis Mont koja je angažovana na uređenju parka, obavlja posljednje pripreme i posao će sigurno završiti do ponedjeljka, uvjerava vlasnik firme Ognjen Karadžić.
“Srušeni su neki stari objekti bivše “Boke” koji su bili ruinirani a gdje se pripremao roštilj. Sve je sklonjeno i tu je u planu postavljanje mobilijara za dječije igralište. Kad je riječ o zelenilu, izvađeni su neki stari panjevi od borova, a sređen je i prostor oko fontane gdje je izbila trava i korijenje. Nasuta je rizla kako bi se i fontana stavila u funkciju. Takođe, izbetonirana je i jedna pješačka staza oko fontane”, priča Karadžić.
Iako nije riječ o kapitalnim zahvatima, sa ulaganjem od oko 3 hiljade eura, ona jesu vrlo značajna za oživaljavanje parka i centra Hreceg Novog, što je jedna od osnovnih težnji nove lokalne uprave i „Herceg festa” .

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code