Obnovljeno dječije igralište na Toploj

Obnovljeno dječije igralište na Toploj

1779
8
Podijeli

U akciji „Obnovimo igrališta“, koju realizuje Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog uz pomoć donatora, završena je obnova trećeg dječijeg igrališta. Agencija je ovog puta renovirala igralište na Toploj.igraliste nakon radova
Kompletnu obnovu ovog igrališta, u saradnji sa Agencijom, finansirala je firma No-Mi d.o.o iz Herceg Novog, koja je pokazala visok stepen društveno odgovornog ponašanja. Ovo je drugi put da se ova firma uključuje i pomaže akciju obnove prostora za igru naših najmlađih sugrađana.
– Sijedeće dječije igralište koje planiramo obnoviti je u Bijeloj, kod Doma kulture. Ovo igralište je visoko na listi prioriteta, jer je u veoma lošem stanju i praktično je postalo neupotrebljivo za djecu, zbog velikih oštećenja svih elemenata. Pozvali smo sve privrednike iz Bijele i mjesnu zajednicu da se aktivno uključe u ovu akciju kako bi što prije osposobili ovaj prostor i učinili radost mališanima Bijele – kazao je direktor Agencije Nikša Grgurević.
igralite Topla prije radova
igralite prije radova

Sredinom septembra 2015. godine Agencija za izgradnju i razvoj započela je prikupljanje novčanih sredstava za uređenje dječijih igrašta na području našeg grada. Takođe, apeluju i na građane koji su u mogućnosti, da podrže akciju i uplate finansijska sredstva na račun koji je otvoren kod Komercijalne banke AD Budva, „Obnovimo dječija igrališta“, 525-0000000005946-54.

Iz Agencije su naglasili da se ova akcija neće smatrati završenom do trenutka kada budu obnovljena sva igrališta na teritoriji naše opštine, nakon čega će se krenuti sa obnovom sportskih terena.

8 Komentari

 1. Nije stvar u tome gde rade roditelji i ko su vec u tome da prvi vi, pa tako ni sudija necete izreci detetu neku tezu kaznu (popravni dom i slicno) zbog malo divljanja u parku. Najcesce se ni ne dize optuznica za bagatelna krivicna dela, gde postupak kosta mnogo vise nego steta. I ako se sto desi zavrsi se razgovorom kod socijalnog radnika. Resenje je da se dobro osvetle parkovi (i onda se komsije zale da ne mogu da spavaju od svetla), postave kamere (pa se roditelji bune zbog privatnosti i ko zna koji “pedofil” to posle gleda, zato u skolama nema kamera) ili da roditelji vode vise racuna o svojoj deci. To je ono svi izlaze, zasto da im zabranim izlazak? Zato sto nemaju sta da rade vani do ponoci radnim danima i onda od dosade i obesti ne znaju sta bi pa rade gluposti koje ne bi mogli raditi u 8 sati kad ima dosta naroda.
  0  0
 2. Majo, pa i ako je dolazila interventna ili komunalna policija i huluganima ne mogu nista, onda kao da nisu ni dolazili.Jer ako oni toj djeci ili tome ko to vec lomi, ne mogu nista, e onda kuku nama!
  0  0
 3. Zdravku iz No-Mi.doo svaka cast! Nije ovo prvi put! Bilo bi dobro da se lokalni “bizmismeni” ugledaju na njega. Inace ako je ovo na slici novi park opet ce se raspasti za par godina jer drvo propada od vlage i nije neki kvalitet. Isti ovakav tobogan i ljuljaske su vec u Bijeloj i u ocajnom stanju. Tivat i Kotor imaju iste one kucice-tobogane i ljuljaske, plastika je ali kvalitetna ocigledno i deciji park i traje godinama.
  0  0
 4. Kamenje je stizalo i do mojih prozora, nestasna djeca su mi ubacivala upaljene šibice kroz škure i bacali prazne flase alkohola na balkon… Sto sam prijavila svaki put i odgovorno tvrdim da niko iz policije nije reagovao.
  0  0
 5. Nije tacno da se nisu pojavljivali ,i komunalna i interventna po vise puta svako vece od maja do septembra…ali dzabe…klincima ne smiju nista…oni vriste,lome,uznemiravaju stanare do 3 ujutro ,dok se roditelji ne pitaju gdje su im djeca..trebalo bi kazniti roditelje huligana
  0  0
 6. Zasto?? Kroz mjesec dana ce biti demolitano! Dok sam zivjela u tom naselju bar 15 puta sam prijavila policiji i komunalnoj divljanje i unistavanje tog igralista i niko se od njih nikad nije pojavio….
  0  0

Ostavite komentar

*

code