Obnovljeno igralište kod vrtića u Igalu

Obnovljeno igralište kod vrtića u Igalu

3
Podijeli

igraliste vrtic igalo obnovljeno 230216 1Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, u saradnji sa JPU “Naša radost”, završila je obnovu igrališta ispred vrtića u Igalu.

Ovo je drugo igralište koje je sređeno uz pomoć donatora, a zahvaljujući akciji “Obnovimo dječija igrališta”, koju realizuje Agencija.

Picerija i restoran

Ugrađeno je nekoliko novih elemenata i obnovljeni su svi postojeći. Narednih dana biće postavljene i žardinjere sa cvijećem.

Na igralištu će biti instalirana tabla sa imenima firmi-donatora. U ovoj akciji su učestvovali JPU “Naša radost”, „Reklame Svijet“ d.o.o, „Atena – Bohor“ d.o.o, „Al Posto Giusto“ i igraonica „Zvrk“.

igraliste vrtic igalo obnovljeno 230216 2– Sljedeće dječije igralište koje planiramo obnoviti je u Bijeloj, kod Doma kulture. Ovo igralište je visoko na listi prioriteta, jer je u veoma lošem stanju i praktično je postalo neupotrebljivo za djecu, zbog velikih oštećenja svih elemenata – kazao je direktor Agencije, Nikša Grgurević.

Akciju prikupljanja novčanih sredstava za uređenje kutaka za najmlađe širom našeg grada, Agencija je počela sredinom septembra.

Iz Agencije pozivaju sve koji su u mogućnosti da podrže akciju i uplate finansijska sredstva na račun koji je otvoren kod Komercijalne banke AD Budva, „Obnovimo dječija igrališta“, 525-0000000005946-54.

3 Komentari

  1. Meni se ovo cini itekako pozitivnim pomakom.
    Neka se krenulo i od centra, samo da se u ovoj truloj opstini nesto vidljivo ulaze za nase najmladje. Vjerovatno da je vise para, brze bi se radilo, pa bi i igralista oko zgrada mogla biti sredjena, mada dok se roditelji i djeca ne upristoje, dzaba bi se oko zgrada ista uredjivalo.

Ostavite komentar

*

code