Obrad Gojković (nezavisni odbornik): Protivzakonita vlast u Novom

Obrad Gojković (nezavisni odbornik): Protivzakonita vlast u Novom

1605
9
Podijeli

gojkovic press 010416Smatrajući da novska Skupština nema demokratski kapacitet, jer njen predsjednik zloupotrebljava položaj, nezavisni odbornik Obrad Gojković je nakon zasjedanja sazvao press da bi kazao ono što mu nije dozvolio Radman na Skupštini. Uporedio je „kriminogenu“ vlast u Herceg Novom sa Budvom, koja ima uhapšena dva gradonačelnika, Barom jednog. I u ulcinjskoj opštini došlo je do prekompozicije u vladajućoj strukturi, da je pala vlast u Kotoru i Bjelom Polju, u Tivtu je podnešena krivična prijava, a u Nikšiću je gradonačelnik osuđen na zatvorsku kaznu, kazao je Gojković.

„Vlast u Herceg Novom se drži protivzakonito. Odluka donešena na današnjem zasjedanju, na kraju će biti osporena na Upravnom sudu i čak će  i po krivičnoj materiji biti odgovornosti za ove stvari“ – smatra Gojković, pozivajući vladajuću koaliciju u Herceg Novom da pruži odgovor o zakonitosti poslovanja u opštini Herceg Novi i TO, zbog potrošenih 300 hiljada eura na nezakonit način.

Picerija i restoran

Gojković predviđa da će vrlo brzo i Opština Herceg Novi, poput drugih crnogorskih, postati poznata po aferama i sudskim postupcima.

„Danas je dokazano da vladajuća većina ne želi da radi u skladu sa zakonom. Ne želi da obavjesti javnost da li su akti trošenja sredstava u Opštini i u Turističkoj organizaciji tačni, da li su u skladu sa zakonom i da li su isplate od po 40 hiljada eura pojedincima na osnovu ugovora o autorskom djelu, a ima više takvih ugovora, u skladu sa zakonom države Crne Gore. Može li se nešto takvo raditi kada znamo da je privreda Opštine uništena, da radnici u firmama u stečaju primaju plate od po 193 eura“ – pita se Obrad Gojković, koji smatra da će ubrzo ponovo doći do zloupotrebe resursa Opštine.

 

9 Komentari

 1. E MOJ BIVSI DA SI BIVSI SNP-ovac BIO BI UPUCEN U PRAVO STANJE RAZBIJANJA SNP. U NOVOME SU SNP RAZBILU SRDJA MILIC I DEAN MANDIC DA BI SE BOLJE u…… MILU. SAMI BOG I MI PRAVI I CASNI CLANOVI SNP-a ZNAMO STO JE SVE OBRAD PIDNOSIO I KAKVE KRITIKE DOBIJAO SAMO DA BI OCUVAO ONAJ NEKADASNJI SNP .OVAJ SUTORANIN DO TOKIJA JE U PRAVU. POZDRAV BIVSEM OD BIVSE !!!
  0  0
 2. ISTINOLJUBIV

  Zaboravimo na tren šta je ranije radio Obrad nego hajde da vidimo šta to sada govori I ima li u tome istine? A mislim da ima I to mnogo!!! neka je Obrad I bivši ali činjenice su itekako sadašnje, stvarne , realne I opominjujuće !
  0  0
 3. ŽIV BIO BIVŠI,ŽELIM TI SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU I U DLJEM RADU.TVOJE JE PRAVO KOGA ĆEŠ PODRŽAATI,ALI SE NADAM DA I NAMA TOJIM NEISTOMIŠLJENICIMA DAJEŠ TO ISTO PRAVO.
  0  0
 4. Da meni daju da čuvam 12 ovaca i izgubim 10, nikad više ne bih bio čobanin i niko pametan mi ne bi više dao da čuvam ovce. Samo ***e mogu glasati za Obrada i Đurovićku posle onakvog rasturanja SNPa.
  0  0
 5. BIVŠI I NEKA SI BIVŠI.ZAŠTO TI TOLIKO SMETA OBRAD,KADA I SAM ZNAŠ DA ON NIŠTA NIJE KRIV.SIGURNO SI DOBBRO UPUĆEN ŠTA SE SVE DEŠAVALO OKO RAZBBIJANJA SNP,A MOŽDA SI I SAM UČESNIK U TOJ IGRI.NO BILO JE ŠTO JE BILO,IDEMO DALJE,SVE ŠTO SE GRBO RODI VRINJEME NE ISPRAVI DOBRI MOJ BIVŠI.
  0  0
 6. Ja sam bivši član SNP a Obrad je BIVŠI POLITIČAR.Obrad i Đurovićka su SNP sa 12 odbornika sveli na 2.Razbili su SNP da ga niko više ne sastavi.Sretno vam sa Obradom i Đurovićkom na izborima.Zvaćete se KOALICIJA CENZUS.
  0  0
 7. ZA SNP BIVŠEG.PA VIDI SE DA SI IVŠI ČIM TAKO PRIČAŠ.KOJI OBRAD RAZBIO OPOZICIJU.O ČEMU TI PRIČAŠ.ZNA SE KO JE RAZIO OPOZICIJU.OBRATI SE DEJU I NJEGOVOJ EKIPI,DORI MOJ IVŠI.A DALI JE ORAD ZAVRŠIO KARIJERU VIDJET ĆE MO NA SLEDEĆIM IZBORIMA.
  0  0
 8. U pravu si Obrade.Vlast ne valja.Možda će ih opozicija zamijeniti na sledećim izborima,ali to nema veze s tobom.Razbio si opozicionu lokalnu vlast,razbio si SNP i sa takvom š******** niko ko ima tri čiste neće više da ima posla.Tvoja politička karijera je završena.Ćao nema više.
  0  0

Ostavite komentar

*

code