Obuka za računovođe u Herceg Novom

Obuka za računovođe u Herceg Novom

2048
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2015_razno_septembar_institut_racunovodjaInstitut računovođa i revizora Crne Gore organizuje obuku za računovođe u Herceg Novom, koja počinje u drugoj polovini marta.

Institut računovođa i revizora Crne Gore je za sada jedini licencirani provajder za obrazovanje odraslih iz oblasti računovodstva i za to posjeduje licencu Ministarstva prosvjete za stručnu kvalifikaciju iz oblasti računovodstva kao i jedina licencirana ustanova u zemlji. Pored tradicionalne škole za obuku računovođa u Podgorici i Kotoru, ove godine pokreće drugu generaciju škole za obuku računovođa u Herceg-Novom i to za zvanje Računovodstveni tehničar –računovođa .

Picerija i restoran

Cilj škole je da se što veći broj ljudi obuči za zvanja iz oblasti računovodstva koja su u posljednje vrijeme sve više tražena, a samim tim omogućava da se lakše dođe do zaposlenja.

Nastava će se odvijati subotom, u trajanju od četiri mjeseca.
Predavači u školi su eminentni profesori sa Ekonomskog fakulteta, predstavnici državnih ustanova, stručne službe Instituta i dr.

Prijavljivanje zainteresovanih za stručnu obuku je do 15. marta 2016. godine. Telefon za kontakt i prijavu -020-227-708, e-mail: irrcg@irrcg.co.me

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code