Obuka za računovođe u Herceg Novom

Obuka za računovođe u Herceg Novom

1876
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2015_razno_septembar_institut_racunovodjaInstitut računovođa i revizora  Crne Gore organizuje stručnu obuku po licenciranom programu Ministarstva prosvjete za  sticanje zvanja ’’računovođa – računovodstveni tehničar’’ u  Herceg Novom za nezaposlena lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i  zaposlena lica za usavršavanje.

Institut računovođa i revizora Crne Gore je za sada jedini licencirani provajder za obrazovanje odraslih iz oblasti računovodstva i za to posjeduje licencu Ministarstva prosvjete za stručnu kvalifikaciju iz oblasti računovodstva kao i jedina licencirana ustanova u zemlji. Pored tradicionalne škole za obuku računovođa u Podgorici i Kotoru, ove godine pokreće drugu generaciju škole za obuku računovođa u Herceg-Novom i to za zvanje Računovodstveni tehničar – računovođa .

Picerija i restoran

Cilj škole je da se što veći broj ljudi obuči za zvanja iz oblasti računovodstva koja su u posljednje vrijeme sve više tražena, a samim tim omogućava da se lakše dođe do zaposlenja.

Nastava će se odvijati subotom, u trajanju od četiri mjeseca.

Predavači u školi su eminentni profesori sa Ekonomskog fakulteta, predstavnici državnih ustanova, stručne službe Instituta i dr.

Prijavljivanje zainteresovanih za stručnu obuku je do 25. marta 2016. godine. Telefon za kontakt i prijavu – 020-227-708, e-mail: irrcg@irrcg.co.me

4 Komentari

  1. neko ima ideju da sebe uposli i zaradi na onome što se može prodati,a to je nadanje za zaposlenje,a ustvari za najbolja mjesta se ništa ne mora znati.
    0    0
  2. Nude se kursevi, otvaraju Fakulteti, nezaposleni idu na prekvalifikacije i slično..A niko ne nudi posao ? Ne kažem, sve je lijepo znati i naučiti, ali lijepo je unovčiti to znanje, imati neku korist od toga..A ne, završi Fakultet, prekvalifikuj se, završi kurs ili neki tečaj – i onda opet sjedi doma !? Mislim..
    0    0

Ostavite komentar

*

code