Obustavljene prijave za kurs italijanskog: Interesovanje Novljana ogromno

Obustavljene prijave za kurs italijanskog: Interesovanje Novljana ogromno

1247
8
Podijeli

parla italianoPostupak daljeg prijavljivanja za kurs italijanskog jezika (nivo A1) koji je organizovan kroz saradnju Zajednice Italijana u Crnoj Gori i Opštine Herceg Novi, obustavljen je zbog velikog interesovanja, saopšteno je iz lokalne samouprave.

“Interesovanje je bilo mnogo veće od očekivanog, a prijavilo se 60 Novljana, tako da je postupak obustavljen”, navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Kurs će trajati 50 sati i svi polaznici će po završetku dobiti diplomu kojom se potvrđuje usvojeni nivo poznavanja italijanskog jezika.

Zajednica Italijana u Crnoj Gori obezbijedila je sredstva za rad polaznika u dvije grupe, a dogovorni čas zakazan je za ponedjeljak, 21. mart, u Maloj sali skupštinske službe, u 18 časova.

Zajednica Italijana već duži niz godina uspješno organizuje besplatne kurseve italijanskog jezika širom Crne Gore, a ovo je prvi put da takvu vrstu privilegije imaju i građani Herceg Novog.

8 Komentari

 1. Šta god da se uradi, pojedincima ne odgovara. Narode, dajte malo pozitivnosti za nešto što se po prvi put realizuje, ovakvog tipa. Svaka čast na organizaciji besplatnog kusa!




  0



  0
 2. Poziv je objavljen 14. marta, tako da je realno da se za tri dana (14. 15. i 16. mart) prijavi 60 ljudi, još kad je besplatno… kad je nešto besplatno, nije potrebna nikakva veza da sve začas plane… ovo je mali grad , sve se brzo pročuje, jedan prijavljeni za tren oka može da javi rodbini i prijateljima i da okupi još 50 prijatelja da se prijave… ljudi se trude da ponude nešto gradu korisno i bez plaćanja, a vi odmah veza, veza… čudo jedno…




  0



  0
 3. u ovom gradu nemozes nista ,ama bas nista da uradis normalno jedino preko partijskih veza svake partije sve su iste.nikad srece u ovoj zemlji nece biti.




  0



  0
 4. Meni je juce receno da ih je prijavljen 31 polaznik i da je to predvidjen broj polaznika tj da nema vise mjesta….
  Pa ljepo informisu gradjane 31-50-60 cirkus….Vjerovatno i za ovo treba veza posto je besplatno.Sprdnja sa narodom




  0



  0
 5. Prvi dan kada je prijava bila moguca, pola sata poslije pocetka rada sluzbe kojoj se treba prijaviti, receno je da se vec prijavilo 50 kandidata. Sto znaci da su se prijavili poznanici, prijatelji, braca, kumovi od osoba koja su znali za ovu akciju. Ne vidim razlog zasto su onda objavili javni poziv preko portala Radio Jadran. Kao i sve ostalo i ove je preko
  veze! Sramota!




  0



  0

Ostavite komentar

*

code