Od 1. aprila upis đaka prvaka

Od 1. aprila upis đaka prvaka

1097
0
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_osnovna_skola_daso_pavicic_rj2U hercegnovskim osnovnim školama, Dašo Pavičić, Milan Vuković, Ilija Kišić i Orjenski bataljon, od 1. aprila krenuće upis đaka rođenih 2010. godine u I razred, odnosno onih koji u tekućoj godini pune 6 godina .
U školama u ovom trenutku nijesu mogli da preciziraju za koliko će prvačića biti mjesta, ali vjeruju da će to biti kao lani.

U najvećoj OŠ Dašo Pavičić na Toploj, upis đaka obavljaće se od 4. – 29. aprila, radnim danima, od 9 – 13 h u kancelariji sekretara škole.

Picerija i restoran

Iz ove škole napominju, da zbog obilježavanja Dana škole, 10. aprila, upis se neće obavljati 7. 8. i 11. aprila. U ovu školu upisuju se djeca sa područja MZ Topla, Igalo, Sutorina, Prijevor, Mojdež, Sušćepan, Ratiševina, Trebesin, te zapadni dio MZ Herceg Novi – granicom: zgrada bivše željezničke stanice, stepenište Dašo Pavičić prema platou bivšeg Rudnika, izlaz stepeništem Jova Dabovića prema autobuskoj stanici Herceg Novi, izlaz stepeništem na ulicu Orjenski bataljon i dalje zapadno ovom ulicom pravac ispod “Bajera”, do rezervoara za vodu.

U OŠ Milan Vuković na Savini, upis prvaka obavljaće se od 4. – 25. aprila, svakim radnim danom, od 8 – 12 h.

OŠ Ilija Kišić u Zelenici sa upisom prvaka krenuće od 1. aprila, a upis će trajati do 30. aprila. Upis će se obavljati svakim radnim danom od 9 – 12 h.

U OŠ Orjenski bataljon u Bijeloj sa područnim odjeljenjima, upis prvaka počeće od 4. aprila, a trajaće do 18. aprila. Upis će se obavljati svakog radnog dana u zgradi matične škole, od 10-13 h.

Prije upisa potrebno je obaviti ljekarski pregled kod izabranog pedijatra u Domu zdravlja. Ljekarsko uvjerenje obavezno je donijeti prilikom testiranja djeteta. Prilikom upisa roditelji će dobiti pisano obavještenje o datumu testiranja.
Za upis djece koja nemaju prebivalište u Opštini Herceg Novi potrebno je donijeti kopiju izvoda iz matične knjige rođenih radi upoređenja sa podacima iz baze o registru rođenih, dobijenih od MUP-a.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code