OD JESENI POČINJE GRADNJA “TAMARISA”

OD JESENI POČINJE GRADNJA “TAMARISA”

0
Podijeli

tamaris_rusevinaRuševni hotel “Tamaris” u Igalu ružna je dobrodošlica gostima koji dolaze ili tek treba da stignu na hercegnovsku rivijeru.

– Rušenje hotela „Tamaris“ privodi se kraju. Biće završeno do kraja građevinske sezone, a od jeseni ćemo početi gradnju novog hotela -kaže za Radio Jadran, predsjednik Odbora direktora „Vektra Boke“, Milić Popović.

Picerija i restoran

Rušenje hotela „Tamaris“, počelo je u oktobru propšle godine. Osmospratnica u centru Igala ruši se neagresivnim metodama uz minimum buke, mada se neprijatnosti koje prate ovakav posao ne mogu sasvim izbjeći, kaže Popović. On ne može da  precizira visinu ulaganja u novi hotel, jer, kako kaže, „u kompaniji su pravili finansijske proračune za sva tri hotela – “Igalo”, “Plažu” i Tamaris.

Sa kompanijom „Cijevna komerc“ Vektra Boka je potpisala dugoročan ugovor ne samo za rušenje, već i za gradnju svih njihovih objekata. Riječ je o višemilionskom ugovoru.

Popović najavljuje i početak rekonstrukcije hotela “Plaža” nakon sezone, za koju kaže “očekivanja su na nivou lanjskih”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code