Od juna hotel “Palmon Bay” otvara novo kupalište i 40 “de lux”soba

Od juna hotel “Palmon Bay” otvara novo kupalište i 40 “de lux”soba

3396
10
Podijeli

Tivatska kompanija Primorje hotels & restaurants, u čijem sastavu posluje hotel Palmon bay, uspješno privodi kraju drugi dio rekonstrukcije B bloka hotela, kao i kupališta ispod hotelskog zdanja.

palmon bay plaza radovi 2U menadžmentu sa zadovoljstvom ističu da će svi radovi biti okončani do 1. juna, kao i da su kapacitete već bukirali.

Picerija i restoran

Tako će, nakon više od 30 godina, stara plaža RVI-ja, od juna, imati potpuno novi, moderan izgled. Moći će da je koristi oko 400 kupača. Kupalište je imperativ svakog hotelskog kompleksa na moru sa 4 zvjezdice. Centralnim dijelom kupališta dominira bazen, dug 25 m, a širok 12m. Kako je ranije najavljeno biće ispunjen slanom vodom, a imaće i mogućnost grijanja.

Uz to, stari restoranski objekat je porušen, a na njegovom mjestu biće u funkciji nova konoba mediteranskog tipa, kao i plažni bar.

palmon bay plaza radovi 1

-Svi glavni građevinski radovi su okončani, a najviše vremena oduzela nam je ugradnja bazenske tehnike i pumpi. Do 1. juna predstoje tzv. fini radovi, kao što je ugradnja keramike. Takođe, iz Italije smo poručili kvalitetne nove ležaljke i suncobrane, tako da vjerujemo da će svi posjetioci našeg kupališta biti izuzetno zadovoljni onim što ćemo ponuditi, kazao je za Radio Jadran predsjednik Odbora direktora HTP Primorja, Božidar Draganić.

Novo kupalište i inoviranje 40 smještajnih jedinica nastavak su rekonstrukcije hotela, u koju je uloženo oko 1,5 miliona eura. Tih 40 soba sada zavrijeđuju “de lux” kategoriju. Prema Draganićevim riječima, od sljedeće nedjelje planirano je postavljanje podova i unošenje namještaja, što bi trebalo da potraje do 20. maja.

Hotel Palmon bay je krajem decembra prošle godine ovjenčan državnom nagradom “Wild beauty award 2015” u kategoriji hotela. Ovdje su zadovoljni i trenuntom iskorišćenošću kreveta  od 40%, budući da je ovo prva godina u kojoj hotel radi u predsezoni. Optimistične su i najave za maj, kada će hotel biti popunjen sa 50%.

Kompanija HTP Primorje hotels& restaurants krenula je sa rekonstrukcijom starog RVI-ja 2013. a dosadašnja ulaganja u hotelsku infrastrukturu dostigla su skoro 9 miliona eura.

10 Komentari

 1. Ne podrzavam naplacivanje ali ne bi naplacivali da s****ne polomi sve. Kultura nam je 0, a mi koji od djetinstva idemo na tu plazu…sta…nek mi neko kaze sta!
  0  0
 2. neka se ugledaju malo drugi hoteli kako se radi, prije svega mislim na madjare iliti sun resort, sve samo ne resort. bio sam neki dan, u hotelu radovi, nagrdjen hotelski prolaz nekakvim kamenom, vamo visi neka trava, nisam mogao uci? oni kao da se igraju hotelijerstva. pitam se ko je tamo direktor, vidi li on ono ruglo. palmon bay bar ce lijepo da izlgeda i privuci ce goste, a ovi ni platu ne daju, eno na svakom cosku se zale.
  0  0
 3. Komplimenti za investitora,predivan komplex! Nakon toliko promašaja u HN turizmu,najzad neko ko,uz predivan hotel,ulaže značajna sredstva i u adaptaciju plažnih sadržaja,a gledajući kakve konture poprima ovaj objekat,može se reći da, još od zlatne ere ex Yu turizma,nešto ovako elegantno,luksuzno i kvalitetno,nije rađeno na ovom prostoru! Zato dežurnim,malicioznim neznalicama,kao i tzv Manjinskim akcionarima (koji su,dok su radili u ex RVI-ju,primali plate,K 15, uzimali kredite,dobijali placeve,dobili akcije i sl) treba reći da se uključe u pozitivne pomake,i stvari koje valjaju nazovu pravim imenom. Prave firme svoje projekte temelje,dominantno,na ekonomskoj računici,a objekti poput ovog generišu napredak,zapošljavanje,i pozicioniranje Igala na turističku mapu regiona!
  0  0
 4. Mislim da je zabranjeno naplacivati ulaz na bilo koju plazu.Naplacuje se mobilijar.Na “Plavim horizontima” se naplacuje ulaz, ali po kolima, kao parking, 3 € cijeli dan.
  0  0
 5. Za goste hotela besplatno ulaz na plazi, sto je i normalno a za obične goste koji nisu gosti hotela ce se naplaćivati ulaz i mobilijara a cijene ce dici da ljudi ni ne pomisle da provire a ne da udju i kupaju se na plazi……. Da se narod ne bi bunio kao sa Plavim horizontima!!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code