Od Nove godine stroga kontrola i kazne za vozače na Šetalištu Pet...

Od Nove godine stroga kontrola i kazne za vozače na Šetalištu Pet Danica

33
Podijeli

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi će od početka ove godine  pojačati kontrolu nepropisno parkiranih vozila, posebno u Ul. Obala Nikole Kovačevića, kao i na Šetalištu Pet Danica, najavljuju iz kabineta predsjednika.

Pojačana kontrola će se odnositi i na sankcionisanje lica koja saobraćaju ovom dionicom van dozvoljenog vremena koje se navodi u odobrenju nadležnog Sekretarijata.

Picerija i restoran

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora ovim putem apeluje na sve  sugrađane da poštuju važeće propise, kako bi izbjegli neophodno sankcionisanje prekršilaca, težili očuvanju naših pješačkih zona i samim tim bezbjedno i bezbrižno uživali u momentima relaksacije na njima.

33 Komentari

 1. Hahaha danas silazi auto komunalne i kod konobe kruso cuveni profesor ostavio dzip na parapet,prica na telefon pored a oni prodjose sto prije pored njega da slucajno ne pomisli sto lose pa da ostanu bez posla

  11
  2
 2. A parking hotela Perla?
  Na čijem je dijelu šetališta?
  Državnom.Kako se do njega dolazi?
  Šetalištem!A Splendido i još par.
  A Aqvarius kod Plaže?

  10
 3. Ova prica za bicikliste je presmjesna! Za ove mrzovoljne šetače: jedini način da se desi zabrana je da se napravi bicklisticka staza duz setalista! al onda vi setaci tim djelom ne biste mogli ic , i tako bi vam guzva bila za jedno 20-25% veca jer bi vam toliko bila manja setalistna traka, a nama biciklistima cist prolaz. Dalje vi bi ste bili odgovorni da vasa mala djecica ne pretrcavaju u traku, a tom trakom bi znatno brze jurila bicikla nego sto je to trenutno slucaj, a kao savjestan biciklista moram da napomenem da ogromnu paznju dok vozimo poklanjamo upravo tim malisanima, jer su vrlo nepredvidljivi u kretanju.. Inace biciklizam po nasem setalistu je ogromna atrakcija i turistima, tako da je stvarno suludo razmisljat o bilo kakvoj zabrani. Cak i smetljari idu bajsom u zadnje! 🙂

  6
  8
 4. Kakva crna kontrola nemaje je,ili pcece sad a zavrsava se pred sezonu.
  Alo probuditese ,imali neko petlju da zabrani voznju setalistem?Moramoli autom u spavacu sobu ?

  12
 5. A ocemo li rješavat skale sto izlaze u sred mojdeskog puta.
  Koga briga za periferiju važno je šetalište.
  A skale ako prodaju ovu godinu treba uvrstiti u program razgledanja znamenitosti.
  JER TO NIDJE NASVJET NEMA SEM U NOVI.

  13
 6. istina živa, ajde da napravimo biciklističke staze (ili jednu jedinu stazu) i onda zabranimo biciklistima i crncima recimo. svi zadovoljni?
  ahahahha nervozno zvone ahahahha hit.

  2
  7
  • Ima jedan od cca 200 kg. koji svaku noć šetalištem ide sa Škvera u Igalo i to vrlo brzo vozi.
   Ako i preskoči kad, onda ide preko trga na autobusku,
   ponosan, kao da je oslobodio trg.
   On je više postao atrakcija, pa ga treba uvrstiti u kulturne znamenitosti.

   11
 7. Jeste – ajde da zabranimo Biciklima, Crncima, Ženama i malim Glodarima da idu šetalištem, zato što vama to malo smeta. a i teško se pomjerit malo u desno stvarno (ako si zombi) 😀 ahahahha babe.

  3
  24
  • Pa ne radi se bas o tome- pomjeriti se lijevo-desno. Pojedini voze tako da nemas vremena ni mjesta da se pomjeris. Moze to i polako, pa kad prodjes hotel plazu ti udri po pedalama, a ne na silu.

   19
   2
 8. Sve je više vozila koja defiluju šetalištem tokom cijelog dana. Ovaj problem se može riješiti u roku od 48 sati samo kad bi postojala politička volja za to.

  28
  1
 9. Moze li u ljetnjoj sezoni se zabraniti voznja bicikala od 19 h casova po setalistu,tad se pojacava intezitet setaca…Stradace neko malo djete,onda je kasno.A za motore i auta to necu da komentarisem suvisno je

  23
  6

Ostavite komentar

*

code