Od ponedjeljka: Na terenu zajednički timovi inspekcije i Morskog dobra

Od ponedjeljka: Na terenu zajednički timovi inspekcije i Morskog dobra

2165
6
Podijeli

morsko dobro sastanak 120516Uprava za inspekcijske poslove i Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom u narednom periodu treba zajednički  da djeluju prilikom nelegalne gradnje i postavljanja privremenih objekata u zoni morskog dobra, bez izdatih odobrenja nadležnog organa. To su pored ostalog dogovorili direktori Uprave za inspekcijske poslove, Božidar Vuksanović i Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, Predrag Jelušić, sa saradnicima, na sastanku u Budvi.

Vuksanović i Jelušić usaglašavali su zajedničke aktivnosti i sistematske pripreme za sljedeću turističku sezonu.

Picerija i restoran

Dogovoreno je i da inspektori Uprave za inspekcijske poslove i pripadnici Službe za kontrolu zone morskog dobra Javnog preduzeća već od ponedjeljka, 16. maja formiraju radne timove i nastupaju zajednički na terenu. Tako će se efikasnije izboriti sa nepravilnostima i pospješiti djelovanje u suzbijanju sive ekonomije i zašiti prostora u zoni morskog dobra.

Analizirani su problemi sa kojima su se suočavali Uprava za inspekcijske poslove i Javno preduzeće tokom protekle turističke sezone, kako bi se definisale aktivnosti za nastavak saradnje.

6 Komentari

 1. Strasno je sta se radi samo planiraju kako da ogule narod do zadnjeg centa naravno ne ulazuci nista .Glib na plazi je strasan za mene koja ovdje zivim a kakav je utisak turistima ne mogu ni zamisliti .
  0  0
 2. nasa vlast u novom samo predvidja i planira…samo nekakvi jadi sa zastitama prostora,te sa urbanizacijom prostora…crta ko i kko oce…znaju li oi da urbanizacija zhtijeva i infrastrukturu???znaju li da su nam djelimicno oteli djedovinu?vide li koliko je jedan turisticki grad neorganizovan???opste rasulo,bez milimetra pomaka???
  0  0
 3. nista meni nijejasno…prvo zasto se organizacija zove morsko dobro,kad od kako postoje priobalni pojas je sve ruzniji… nit ko nasipa plaze,nit se ko brine za estetku niti za cistocu mora…sve neki planovi,a grad sve ruzniji…neko moze sve,a neko nista.sta reci???OGORCEN SAM!!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code