OD SJUTRA DO 18. JULA SEA DANCE U BUDVI – IZMJENJEN REŽIM...

OD SJUTRA DO 18. JULA SEA DANCE U BUDVI – IZMJENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA

127
0
Podijeli

U Budvi će naredna četiri dana, tokom održavanja Sea Dance festivala, na više lokacija u popodnevnim satima važiti promijenjeni režim saobraćaja.

Izmjena režima iz dvosmjernog na jednosmjerni odnosi se na relaciju od raskrsnice ulica Jadranski put – Topliški put – 22. novembra do raskrsnice ulica Jadranski put – lokalni put prema plaži Jaz iz pravca Budve prem Tivtu, od 17 sati do jedan sat i 30 minuta poslije ponoći.
– Na dionici od raskrsnice ulica Jadranski put – lokalni put prema plaži Jaz do raskrsnice ulica Jadranski put – Topliški put odvijaće se dvosmjerni režim saobraćaja, saopšteno je iz Sekretarijata za gradsku infrastrukturu i ambijent opštine Budva.
U istom periodu iz pravca Tivta prema Budvi saobraćaće se jednosmjerim režimom od raskrsnice Jadranski put – Topliški put preko Topliškog puta do raskrsnice Topliški put – Žrtava fašizma.
Za sve posjetioce festivala u Budvi je obezbijeđen parking 1,9 kilometara od glavnog ulaza na festival.
– Prevoz putnika obavljaće Mediteran express i Terra taxi sa početnim stajlištem na Trgu Slobode kod hotela Slovenska plaža u Budvi. Autobusko stajalište na Jazu se nalazi na raskrsnici ulica Jadranski put – lokalni put prema plaži Jaz dok se taksi stajalište nalazi na samom ulazu kod glavne kapije za festival, kaže se u saopštenju.
Otvaranje festivalskih kapija drugog izdanja Sea Dance festivala, najavljeno je za sjutra i trajaće do 18. jula.
Najbolji provod tokom četiri dana i četiri festivalske noći, otvoriće svojim eksluzivnom nastupom najtraženiji svjetski elektronski sastav The Prodigy. Pored njih, na preko 7 festivalskih bina nastupiće neka od najpoznatijih imena svjetske muzičke scene, među kojima nekadašnja članica sjajnog sastava Moloko, Roisin Murphy, drum’n’base svjetska atrakcija Rudimental DJ set, sjajni britanski duo Sigma, najpopularniji Balkanski sastav Dubioza kolektiv, i mnogi drugi.
Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, sa preko 150 izvođača pratiće posjetioci iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Sjeverne i Južne Amerike. Prednjače gosti iz Zapadne Evrope, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Bel-gije, a u Budvu dolazi i veliki broj gostiju iz svih zemalja regiona.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code