Od sjutra prodaja ulaznica za drugi maskenbal

Od sjutra prodaja ulaznica za drugi maskenbal

4
Podijeli

Prodaja ulaznica za drugi veliki maskenbal u okviru 49. Praznika mimoze počeće od sjutra, saopštio je producent praznika JUK Herceg Fest.

Karte po cijeni od 10 eura mogu se kupiti na biletarnici Dvorane Park od 9 – 12 h i od 18 – 20 h. Informacije i rezervacije na broj telefona: 068 851 031.

Picerija i restoran

Maskenbal je na programu u subotu, 24. februara, u restoranskoj Sali novog Instituta. Program počinje od 21 h.

U programu učestvuju mažoretke i Gradska muzika, a goste će nakon njihovog nastupa zabavljati Exodusi i Ansambl Toć.

Podsjetićemo da je na prvom maskenbalu 3. februara učestvovalo oko 300 maski iz Herceg Novog, Budve, Kotora i Tivta, a pobjednička maska bila je „Palma import“ NVO Maškare iz Herceg Novog. Oni su osvojili nagradu Direkcije festivala od 1000 eura, kao i sponzora kompanija Plantaže i Trebjesa, te Čigote sa Zlatibora. Publika je ovu grupnu masku podržala sa 162 glasa. Drugo mjesto pripalo je  maski “Ljepotica i zvijer”, sa  700 eura Direkcije festivala, poklonima Konobe Krušo, Trebjese i Plantaža. Treće mjesto, po odluci publike, zaslužila je maska  “Rip playboy”, koju je Direkcija darivala sa  500 eura, kao i restoran Olimpija, Trebjesa i Plantaže. Osim ovih, dodijeljeno je još 7 nagrada publike.

4 Komentari

  1. Sramota za grad i organizatore mimoze. Prvi maskenbal je bio za politicku elitu grada i privrednike umjesto za goste koji dodju sa strane kao sto je nekad bilo u hotel Plazu a sad hocete da uberete jos koji euro od naroda uz Exoduse i Toc bruka. Vratite mimozu mjestanima a ne novopecenim primorcima.

    5
    1

Ostavite komentar

*

code