OD VREMENA ZAVISI ODRŽAVANJE OPERE VEČERAS NA KANLI KULI

OD VREMENA ZAVISI ODRŽAVANJE OPERE VEČERAS NA KANLI KULI

135
0
Podijeli

Na sceni amfiteatra Kanli kule večeras bi trebalo da bude održana prva produkcija opere „Cosi fan tutte” W.A. Mocarta, u izvedbi organizacije Operosa iz Beograda, koju je osnovala operska pjevačica Ketrin Hataja.

Početak još jednog vokalnog spektakla na drevnoj kuli najavljen je za 22 h, ali je još uvijek neizvjesno da li će ga i biti, jer vremenski uslovi po svim prognozama neće ići na ruku organizatorima i nosiocima programa:
– Kako sada stvari stoje, meteorolozi su najavili kišu večeras od 20 h, cijelu noć, tako da će se najvjerovatnije tražiti novi termin, mada nećemo znati precizno do večeras. Ne postoji mogućnost da se opera postavi u Dvorani Park, tako da ćemo je najvjerovatnije odložiti za neku drugu noć, kad se vrijeme proljepša – kazao nam je kratko v.d. direktor JUK Herceg Festa, Stevan Koprivica.
Karte po cijeni od 15 – 30 eura i dalje se mogu kupovati tokom dana na biljetarnici Kanli kule do 21 h kao i na Trgu Nikole Đurkovića od 17 h – 20 h.
Bilo bi ovo prvo izvođenje neke operske arije u ovom amfiteatru, ali i gostovanje članova Operose u Crnoj Gori. Ovaj performans organizovan je zahvaljujući JUK Herceg Fest i Opštini Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code