ODABRANO 20 NUMERA OD 190 ZA VEČE NOVIH ZVIJEZDA NA „SUNČANIM SKALAMA“

ODABRANO 20 NUMERA OD 190 ZA VEČE NOVIH ZVIJEZDA NA „SUNČANIM SKALAMA“

97
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Selekciona komisija festivala “Sunčane skale” od pristiglih radova odabrala je 20 numera za veče Novih zvijezda, koje će biti izvedene 29.juna na Kanli kuli u Herceg Novom.

Na adresu festivala pristiglo je preko 190 kompozicija. Moguće je da će do konačnog zaključivanja spiska biti dodata još dva imena a to će se znati večeras.
Na zvaničnom sajtu festivala objavljeno je da će nastupiti: ADASTRA – Gorim u sebi, FRAN – Ljeto dvaput, LUKA RADOVIĆ – Kameleon, SAMIR RAMOVIĆ – Ljubavi nove, MONIKA KNEZOVIĆ – Naš svijet, HIGHWAY – Bar na kratko, PIRATI – Opasne vibracije, VISAR – Zemer ( Srce), PAJTOSI – Casa, FEELINGS – Slučajno, RAJO SIMONOVIĆ – Vjeran ko pas, MARIA MASLE – Mi hombre (Baby boy), NEVENA – Ljubavna, ALEKSANDAR STOJANOVIĆ – Ostani, KARIN SOIREF – Sing my song, DAMIR KOVAČIĆ – Druze moj, MIRJANA KALABIĆ – Ne krivi me, MARKO VUKES VUKY- Noću brojim uzdahe, DANICA KRSTIĆ – Suze za kraj, EVA PAPOVIĆ I BOJAN JOVOVIĆ – Oprostiću ti sve.
Sve su ovo neafirmisani mladi izvođači, koji tek treba da nađu svoje mjesto na zvjezdanom pjevačkom nebu, ali su zato njihovi tekstopisici, aranžeri, kao i autori muzike poznati.
Tako naš evrovizijski predstavnik iz prošle godine Sergej Ćetković, čak za troje izvođača potpisuje tekst i muziku i to za Samira Ramovića, Aleksandra Stojanovića i za Damira Kovačića.
Pored Ćetkovića tu su kao muzički stvaraoci, koji znaju kako napraviti hit i Slaven Knezović, Vladimir Maraš, Mirsad Serhatlić, Saša Dragić, Vladimir Graić, Leontina Vukomanović.
Za drugo revijalno veče 30.juna još nema liste izvođača ali direktor festivala Slobodan Bučevac za Radio Jadran otkriva da će u Herceg Novom biti Vanna, Petar Grašo, Danijela Martinović, ,,Tropiko bend”, Adil, Emina Jahović i Saša Kovačević, Tonči Huljić i grupa Magazin, kao i predstavnici Srbije i Crne Gore sa ovgodišnjeg Eurosonga, Bojana Stamenov i Knez.
– Takođe radimo na tome da se te večeri pojave i neki od visko plasiranih izvođača sa Evrovizije – kazao je Bučevac.
Poslije dosta “peripetija” između Direkcije i Opštine, ipak, odlučeno je da Sunčane skale ostaju u Herceg Novom. Nakon isteka petogodišnjeg ugovora,dogovor je postignut samo za ovogodišnje izdanje Skala, dok će u septembru sve ponovo biti definitivno.
Danas bi trebalo da se potpiše ugovor sa čelnicima opštine, ali još se radi na marketingu i iznalaženju glavnih sponzora, kaže Bučevac.
Sunčane skale će ove godine koštati nešto manje od 300.000, opština će opredjeliti 70.000, a Turistička organizacija 30.000 eura, a ostalo će dati sponzori.
Svi izvođači će biti smješteni u Institutu Igalo, ali i u hotelu Novi u Igalu. Veliki broj TV kuća iz regiona najavio je dolazak na festival.
Iza 15.juna počeće dopremanje tehnike, kao i montiranje scene na Kanli kuli.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code