ODAKLE OTPADNE VODE U MORU ISPOD „SUN RESORTA“?

ODAKLE OTPADNE VODE U MORU ISPOD „SUN RESORTA“?

114
0
Podijeli

Zbog sve češćih prijava kvarova na kanalizacionim instalacijama iz mađarskog lanca hotela „Sun Resort” na Toploj, inspektori Komunalne policije će sa tehničkim službama hotela i preduzeća „Vodovod i kanalizacija” sjutra ujutro detaljno ispitati taj problem.

To su dogovorili na sastanku u opštini načelnik Komunalne policije Zoran Bijelić, savjetnik Borko Setenčić, glavni inspektor Ilija Peulić, tehnički direktor „Vodovoda i kanalizacije” Mićo Stojanović i izvršna direktorica Hotela, Rita Lukacs.
– Problem se prvi put pojavio prije dvadesetak dana, kada smo dobili prijavu JP „Morsko dobro” o mogućem pojavljivanju fekalija u moru, ispod betonske plaže. Zatim je bilo još desetak prijava građana i turista koji su ukazivali na kvar na kanalizacionom sistemu, ali i zakupca betonske plaže ispod hotela. Najviši interes je da javne površine i more budu čisti, na zadovoljstvo naših građana i turista – kazao je Bijelić.
Da li se radi o kvaru na unutrašnjim kanalizacionim instalacijama ili je nešto drugo u pitanju, pokazaće sjutrašnji tehničko-operativni nalaz.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code