ODIGRAN DRUGI GOLF TURNIR PORTO MONTENEGRO CHALLENGE

ODIGRAN DRUGI GOLF TURNIR PORTO MONTENEGRO CHALLENGE

145
0
Podijeli

Tokom prethodnog vikenda na terenu Golf kluba Beograd, na Adi Ciganliji, odigran je drugi golf turnir Porto Montenegro Challenge.

Više od četrdeset golfera, podijeljenih na osnovu igračkog HCP-a u tri kategorije (A, B i C), otvorili su sezonu jakih golferskih turnira ovog prestižnog beogradskog kluba.
Najbolji među učesnicima ove godine, sa ukupnim rezultatom od 24 bruto, odnosno 40 netostejblford poena, bio je Damir Baralić, koji je kao nagradu dobio all inclusive vikend za dvoje u luksuznoj rezidenciji Porto Montenegro, kao i let biznis klasom Beograd – Tivat – Beograd.
Branislav Žegarac, sa 37 neto poena, bio najbolji u najjačoj, A kategoriji. Iza Žegarca, turnir su na drugoj, odnosno trećoj poziciji, završili Goran Lalović i Aleksandar Stojiljković.
U B kategoriji, koja po pravilu okuplja najveći broj golfera, dominaciju među njih dvadeset i jedan, odnio je Aleksandar Flanđunis. Na četiri poena zaostatka, stali su Željko Isakov i Kosta Ginić.
Ljiljana Simić došla je do prve pobjede u C kategoriji. Ona je ubjedljivo pobjedila Dane Teutš, i Gorana Pajkića.
Golf klub Beograd ove sezone oficijelni je partner projekta Porto Montenegro, pa će svi golferi iz Beograda koji su članovi kluba, u luksuznim prostorijama kluba koje su namijenjene za brifinge, odmor i sastanke, imati priliku da se bolje upoznaju sa ovogodišnjom ponudom tivatske marine i naselja.
Prvi Porto Montenegro Challenge, koji je izazvao veliku pažnju beogradskih golfera održan je u oktobru prošle godine – podsjećaju iz Adriatic Marinas -a.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code