Odličan odziv za besplatne kurseve engleskog i ruskog jezika

Odličan odziv za besplatne kurseve engleskog i ruskog jezika

9
Podijeli

Besplatni kursevi engleskog i ruskog jezika u okviru dodatne edukacije za zaposlene u turističkoj privredi koje organizuje TO Herceg Novi, počinju danas. Kursevi se organizuju u skladu sa planom i programom rada za ovu godinu.

U ovoj fazi, za engleski jezik prijavilo se 20 polaznika od kojih je formirana jedna grupa. Za ruski jezik prijavljene su dvije grupe od 28 polaznika.

Picerija i restoran

Nastava će biti fokusirana na vokabular i dijalog kakav se najčešće koristi u turističkoj privredi.

„Izuzetno smo zadovoljni odzivom i pozivamo zaposlene u turističkoj privredi našeg grada, koji se nisu do sada prijavili a žele da nauče ili unaprijede znanje ovih stranih jezika, da ćemo nastaviti sa ovom praksom i da se mogu i dalje prijavljivati da bi se formirale nove grupe od najmanje 20 polaznika. Obuka će trajati do 15. maja i to tri puta sedmično (ponedjeljak, srijeda i petak)“, kazali su u TO.

TO HN na ovaj način želi da pomogne gradsku turističku privredu obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja zaposlenih, što će u krajnjem doprinijeti i unapređivanju cjelokupne ponude našeg grada.

9 Komentari

 1. Ne treba uvijek kritikovati. Ovo je jedan od dobrih poteza u nizu. Je li savršeno – nije. Može li bolje i više – može. Ali, za početak nije loše. Samo nastavite i povećavajte!

  13
  2
 2. Sto znaci da do sada zaposleni u TO nisu imali poznavanje stranih jezika, a mi koji ih govorimo sjedimo doma bez posla.
  Sramota je ovo da ste uopšte objavili.

  13
  11
  • Da li čitate tekst?!Očigledno ne.TO organizuje kurseve 2 strana jezika, ne za svoje zaposlene, nego za sve osobe zaposlene u turističkoj privredi, koji žele nešto naučiti.Nikad nije kasno.Da se ne ponavljam, komentar “Dobronamjernog” je sve rekao!

  • Svako ko je htio, mogao se prijaviti preko mail-a TO.Nego je drugi problem što niko neće ništa da uči.Pa valjda je potpuno normalno da vozači taxi vozila znaju Engleski jezik?!Ako ne znaju, sad je prilika da nešto nauče.

Ostavite komentar

*

code