Odličan odziv za besplatne kurseve engleskog i ruskog jezika

Odličan odziv za besplatne kurseve engleskog i ruskog jezika

1784
9
Podijeli

Besplatni kursevi engleskog i ruskog jezika u okviru dodatne edukacije za zaposlene u turističkoj privredi koje organizuje TO Herceg Novi, počinju danas. Kursevi se organizuju u skladu sa planom i programom rada za ovu godinu.

U ovoj fazi, za engleski jezik prijavilo se 20 polaznika od kojih je formirana jedna grupa. Za ruski jezik prijavljene su dvije grupe od 28 polaznika.

Picerija i restoran

Nastava će biti fokusirana na vokabular i dijalog kakav se najčešće koristi u turističkoj privredi.

„Izuzetno smo zadovoljni odzivom i pozivamo zaposlene u turističkoj privredi našeg grada, koji se nisu do sada prijavili a žele da nauče ili unaprijede znanje ovih stranih jezika, da ćemo nastaviti sa ovom praksom i da se mogu i dalje prijavljivati da bi se formirale nove grupe od najmanje 20 polaznika. Obuka će trajati do 15. maja i to tri puta sedmično (ponedjeljak, srijeda i petak)“, kazali su u TO.

TO HN na ovaj način želi da pomogne gradsku turističku privredu obezbjeđivanjem besplatnog usavršavanja zaposlenih, što će u krajnjem doprinijeti i unapređivanju cjelokupne ponude našeg grada.

9 Komentari

 1. Ne treba uvijek kritikovati. Ovo je jedan od dobrih poteza u nizu. Je li savršeno – nije. Može li bolje i više – može. Ali, za početak nije loše. Samo nastavite i povećavajte!
  13  2
 2. Sto znaci da do sada zaposleni u TO nisu imali poznavanje stranih jezika, a mi koji ih govorimo sjedimo doma bez posla.
  Sramota je ovo da ste uopšte objavili.
  13  11
  • Da li čitate tekst?!Očigledno ne.TO organizuje kurseve 2 strana jezika, ne za svoje zaposlene, nego za sve osobe zaposlene u turističkoj privredi, koji žele nešto naučiti.Nikad nije kasno.Da se ne ponavljam, komentar “Dobronamjernog” je sve rekao!
   5   0
  • Svako ko je htio, mogao se prijaviti preko mail-a TO.Nego je drugi problem što niko neće ništa da uči.Pa valjda je potpuno normalno da vozači taxi vozila znaju Engleski jezik?!Ako ne znaju, sad je prilika da nešto nauče.
   4   0

Ostavite komentar

*

code