ODLOŽENA RASPRAVA O BUDUĆEM DIREKTORU HERCEGNOVSKOG VODOVODA

ODLOŽENA RASPRAVA O BUDUĆEM DIREKTORU HERCEGNOVSKOG VODOVODA

156
0
Podijeli

Rasprava o kandidatima koji su konkurisali na mjesto direktora preduzeća “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. odložena je za naredne dane kako bi se svi članovi Odbora direktora upoznali sa planom i programom koje su kandidati dostavili.

Kako nezvanično saznajemo takva odluka je donijeta na zahtjev članova Odbora direktora koji su iz SNP-a.
– Peta sjednica Odbora biće nastavljena narednih dana, kad ćemo raspravljati o kandidatima i sve ide svojim tokom, a ostala vaša saznanja ne bih komentarisao – kazao je za Radio Jadran predsjednik Odbora, Milan Kovačević.
– Tačno je i da je u međuvremenu stigla još jedna prijava, Lazara Doklestića, koja nije potpuna – kazao nam je Kovačević.
Iz drugih izvora Radio Jadran saznaje da ni jedan od tri kandidata, Zoran Šabanović, Savo Zarubica i Lazar Doklestić, navodno nije podnio potpunu dokumentaciju. Šabanoviću nedostaje uvjerenje i rješenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak, a Zarubici ljekarsko uvjerenje, mada po nekim pravnim tumačenjima to i nije morao da dostavi, prije nego li zaključi ugovor o radu.
Kovačević nam je potvrdio da je danas uplaćena i rata za drugi dio duga od 50.000 eura EPCG, jer Vodovod za utoršenu struju treba ukupno da plati 800.000. Redovan mjesečni račun od oko 30.000 eura uplatićemo naredne sedmice – kaže Kovačević.
On napominje da su i danas velikim privrednim dužnicima ostavili mogućnost da plate dug za vodu, jer iako je prošlo 7 dana od kako su im poslali opomene, osim kompanije Daž, koja je uplatila dio duga, niko drugi nije regaovao.
– Od ponedjeljka krećemo sa prinudnim isključenjima sa vodovodne mreže, najvećih naših dužnika – najavio je Kovačević.
Vodovodu najviše moraju da plate hotel Plaža 82.758, zatim Jadransko brodogradilište Bijela 28.174 eura, pekara Aleksandrija 37.966, Opšta bolnica Meljine 28.474, kao i JU RCUD Regionlni centar 13.425 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code