Odloženo otvaranje hotela „Park“ za par dana

Odloženo otvaranje hotela „Park“ za par dana

4351
5
Podijeli

hotel park radovi 55Otvaranje novog hotela Park u Bijeloj, najavljeno za večeras, odloženo je za nekoliko dana, saopšteno je iz agencije Prisma, ovlašćene za odnose za javnošću kompanije Carine.

Kako se navodi u saopštenju, otvaranje je odloženo zbog nepredviđene havarije na sistemu za vodu u hotelu.

Picerija i restoran

O novom terminu otvaranja hotela javnost će biti blagovremeno obaviještena, kaže se na kraju saopštenja.

Na mjestu starog hotela u jedinstvenom parku, od oktobra prošle godine nikao je novi „Park“, na površini od oko 22 hiljade kvadrata, i to za nepunu godinu.

Inače, iako je prvobitno bilo planirano ulaganje od 6,5 miliona eura ono je, kako nam je ranije rekao Popović, i više nego udvostručeno.

5 Komentari

 1. Što god se otvara neka bude sretno,a nije lako ništa rabotat na brzinu,ali kad se mora….što ćemo.Neka MZ Kamenari ispravi greške u papire oko te granice da ljudi znaju tačno đe je hotel,imaće Bijela druge, akobogda brzo.
  0  0
 2. U poslednji čas otkazali otvaranje a ja ko budala pošo da zabilježim otvaranje kad ono tamo niđe nikoga jedino se prašina dizala od mašina ispred hotela…. Neozbiljno da ranije ne obavjeste novinare i javnost…
  0  0
 3. Desava se i to. U svakom slucaju neka je sa srecom otvaranje za koji dan…samo naprije sledece je u Baosice za iduce ljeto hotel u Puk. Neka Cedo uzme i Boku od ovog nesrecnika Vektre.
  0  0

Ostavite komentar

*

code