Održan trening potencijalnih kandidata za seniorsku reprezentaciju Crne Gore

Održan trening potencijalnih kandidata za seniorsku reprezentaciju Crne Gore

970
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

vaterpolo mladi igraci pripremaZbog otkazivanja utakmice drugog kola Preliminarnog dijela Svjetske lige između vaterpolo reprezentacija Francuske i Crne Gore, koja je trebalo da bude na programu u utorak 17. novembra, večeras su na bazenu Instituta ”Dr Simo Milošević” održane pripreme potencijalnih kandidata za seniorsku vaterpolo reprezentaciju Crne Gore.

Prisustvovali su vaterpolisti:

Picerija i restoran

Jadrana Carine: Slaven Kandić, Stefan Vidović, Vlado Popadi, Stefan Pješivac, Aleksa Ukropina, Đuro Radović, Petar Tešanović.

Budve: Bogdan Đurđić, Miloš Konatar, Blažo Mitrović, Petar Ćetković, Bogdan Vujašević.

Primorca: Arsenije Stanović, Nikolas Saveljić, Janko Krivokapić, Uglješa Vukasović, Dimitrije Kriještorac.

Partizana: Danilo Adžić.

Trening su vodili selektor Vladimir Gojković, zatim članovi stručnog štaba Petar Porobić, Nenad Vukanić i Mladen Klikovac.

– Nakon otkazivanja utakmice u Nionu, zbog terorističkih napada u Parizu, odlučili smo da ovaj termin rezervisan za reprezentaciju iskoristimo da okupimo igrače koji su potencijalni kandidata za seniorsku vaterpolo selekciju. Zbog obaveza klubova raspored je veoma zgusnut, i imamo jako malo prostora da se na ovaj način okupimo i radimo sa reprezentativcima. No, i ovo malo vremena koje provedemo zajedno iskoristićemo ga na pravi način, jer je nama svako okupljanje od velikog značaja. Kao što znate 1. decembra nas očekuje duel sa Srbijom u Budvi, a 14. decembra počinju zvanično pripreme za Evropsko prvenstvo. U startu nećemo imati sve igrače na raspolaganju, a kompletni ćemo biti 18. decembra kada putujemo za Zadar na pripreme, kazao je selektor Vladimir Gojković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code