OFK Igalo gostuje Jedinstvu

OFK Igalo gostuje Jedinstvu

697
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

ofk igalo milo djurkovicPrvenstvo Druge Crnogorske fudbalske lige nastavlja se sjutra, a u derbiju kola OFK Igalo gostovaće bjelopoljskom Jedinstvu. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u 14 sati i 30 minuta.
Pred ovu utakmicu, kapiten OFK Igalo Milo Đurković, kaže da je ekipa fizički i taktički maksimalno pripremljena i da će to pokazati na terenu:
„U utakmicu sa Jedinstvom ulazimo maksimalno skoncentrisani jer ona može da nas vrati na pravi put, a to je borba za neko od prva tri mjesta. U prvom dijelu prvenstva u većini utakmica nismo imali dovoljno sportske sreće što su naši protivnici kažnjavali iz nekih polušansi, međutim sada je došlo vrijeme da okrenemo novi list i da sa novim pojačanjima i pod vođstvom novog šefa struke Marka Vidojevića pokažemo šta zaista ova ekipa može“.
U timu OFK Igala sigurno neće biti štopera Srđana Šćepanovića koji je povrijeđen, dok su ostali na raspolaganju stručnom štabu.
Izvor: OFK Igalo

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code