Ogranak Matice crnogorske: Nadmetanje „Talenat za desetku“

Ogranak Matice crnogorske: Nadmetanje „Talenat za desetku“

765
0
Podijeli

matica crnogorska logoMatica crnogorska, Ogranak Herceg Novi, povodom desetogodišnjice obnovljene nezavisnosti Crne Gore, organizuje nadmetanje kroz riječ i sliku. Zadata tema je „Talenat za desetku“, a pravo učešća imaju svi učenici Osnovnih i Srednjih škola, kao i učenici Muzičke škole.

Rok za dostvaljanje likovnih radova (crtež, akvarel, tempera, reljef, skulptura i sl.) i literarnih radova je 9. maj 2016. godine. Učenici Muzičke škole će se takmičiti u izvođenju zadatih kompozicija (dvije kompozicije različitog karaktera) i obavezni su dostaviti prijave sa ličnim podacima: ime i prezime, datum rođenja, tačan naziv kompozicija i kompozitora.

Picerija i restoran

Radove i prijave dostaviti na adresu Matice crnogorske, Ogranak Herceg Novi, ul. Njegoševa 46.

Takmičenje  učenika Muzičke škole će se održati u nedjelju, 15. maja 2016. godine, sa početkom u 12 h, u prostorijama Matice crnogorske, Ogranak Herceg Novi.

Likovne i literarne radove će ocjenjivati žiri u sastavu: Petar Marković, Marija Čolpa, Momir Dragićević, Ksandra Popović i Vuk Roganović, dok će za takmičenje u muzičkoj interpretaciji žiri biti u sastavu: Zlatko Stojović, Jovanka Veljović i Dušan Milinović. Rezultati nadmetanja biće objavljeni 19. maja 2016. godine.

Proglašenje najboljih učesnika i dodjela nagrada, uz izložbu likovnih radova i nastup nagrađenih učenika Muzičke škole biće održano u petak 20. maja 2016. godine, u 12 časova, u prostorijama Matice crnogorske, Ogranak Herceg Novi, Njegoševa 46.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code