OKC: NASTAVAK PROJEKTA “DEMOCRATIC VOICE OF YOUTH”

OKC: NASTAVAK PROJEKTA “DEMOCRATIC VOICE OF YOUTH”

210
0
Podijeli

NVO Omladinski kulturni centar je počeo sa petom radionicom u okviru projekta “Democratic voice of youth”.

Radionica “Aktivizam i volonterizam mladih iz različitih socio-kulturnih sredina”organizovana je danas u ulici Marka Cara 8, u prostorijama Doma omladine i namijenjena je svim uzrastima. Učešće je besplatno. Voditeljka je sociološkinja, Senka Domović Bulut, omladinska radnica i volonterka sa višegodišnjim iskustvom u mnogim nevladinim organizacijama.
– Ovim projektom želimo postići lakše udruživanje mladih u Herceg Novom radi njihovog aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici, kao i njihovu međusobnu saradnju, razmjenu informacija, znanja i vještina, realizaciju zajedničkih akcija, ali i istaći ulogu i značaj mladih kao ravnopravnih aktera društva i društvenih promjena, navode iz OKC-a.
Projekat će trajati osam mjeseci, a u prvoj fazi biće organizovano osam radionica kako bi budući volonteri redakcije stekli osnovno predznanje iz oblasti novinarstva, volonterizma, aktivizma i ljudskih prava. U drugoj fazi projekta volonteri će na portalu www.n-o-i-s-e.me postavljati svoje radove kao i radio emisije na on-line radiju.
Projekat finansira Američka ambasada u Podgorici.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code