Okom čitalaca Jadranovog portala: Sezona u Đenovićima

Okom čitalaca Jadranovog portala: Sezona u Đenovićima

3776
19
Podijeli

bijela asfaltiranje setalista 190616Izgleda da je u Baošićima i dijelu Bijele stanje nakon radova na kolektoru i saniranjem trase bolje nego u Đenovićima. Asfalt je stigao do Dječijeg doma Mladost, a pjesak treba da se naspe na plaže, uhvatili smo našim objektivom.

Međutim, fotografije koje nam je poslao Nikola Radović iz Đenovića dovoljno govore o prilikama u tom mjestu, nakon što su zaustavljeni radovi na kolektoru. Trasa još nije spremna za asfaltiranje, a ni plaže za kupače.

Picerija i restoran

 

19 Komentari

  1. Slikavate tuđu muku kao da vi ničim nijeste doprinjeli neredu.Zašto ne slikate oko svojega prebivališta i što je cilj slikavanja,misli li autor da će tako bit asfaltirano ili da će neko da se zastidi?Pred izbore niko ne misli na put i plažu,samo da sebe poperi na kakvu plaćenu stolicu,da mu na račun legnu kakve pare,da dobije nešto za sebe lično,a ovo zajedničko ko šiša.Eto vam rezultata vaših glasanja,pa uživajte u dugom,toplom ljetu,mene ne zanima to namore uopšte,jer se ništa ne pitam .Gurajte se vi mještani i došljaci i dalje i svađajte do mile volje.S vama nema rabote ,koji tužite jedni druge, špijavate,podmećete noge ,ne možete se očima viđet,sve biste samo sebi,a drugi neka crkne,sve vas znam,jer imam 300 godina,a dobro pamtim.Pozdrav odozgo.

  2. Monte Carlo,ne vjeruješ u to jer ti je ograničen vidik.Ove ljepote nema niđe na svijetu,kažu svi stranci,samo naše ljenčine to nikad nijesu viđele,a i ne vole svoju zemlju, jer u njoj ne mogu vječito da se hrane na ćuću ležeći.Možda se ti malo rugaš,ali i ti ćeš koristiti blagodeti Montenegra,a neka ćeš…radices i ti nešto što znaš.

  3. Dje su sad pioniri i pionirke vlasti , da velicaju dva krusa i ministre na celu sa kapom drzave ? evo prosla kisa , sezona uveliko pocela a asfalta ni na vidiku ! bitno je da su se oni slikali da pokupe koji glas !! eee jadni moji novljani ….

  4. Turističko društvo Đenović između ostalog dobitnik je nagrade zagrebačkog lista “Arena” 1983 god. za izbor najbolje uređenog mjesta na jadranu (od Ulcinja do Rovinja).Tada je mjesto u domaćoj radinosti posjetilo 8782 prijavljena gosta i ostvareni bruto promet društva bio je 700.000 DM. Dali je tada Đenović bio u Evropi ili je ovo sad zvanični put ka EU ? Postoji li makar neko objašnjenje?

  5. Kako ih više nije stid? Ko će mjestanima da nadoknadi izgubljeno? Na fotografijama je vidno da nema nigdje nikoga da radi,kao i tokom cijele godine. I dok su japanci u stanju da nakon zemljotresa,cunamija i nuklearne katastrofe, dovedu cijelu zemlju u stanje bolje od prvobitnog u roku od 3 mjeseca, ovi nesposobnjakovici tri godine kopaju i zatrpavaju iste rupe. Da ne govorimo o tome da je veoma upitno da li će cijeli sistem funkcionisati. Konačno smo uspjeli da se otarasimo nesposobne vlasti, da bi nam Kruso pričao kako se trebamo strpiti još 10-15 dana. Toliko o njegovoj sposobnosti, kada je uopšte dozvolio da se ovo desi i dovede u pitanje turistička sezona,kao i egzistencija onih koji od iste žive i kojima tih 10-15 dana znače mnogo. Dotični se ponaša kao da sezona traje 9 od 12 mjeseci. Gosti dolaze i bježe glavom bez obzira.

  6. Poneki stvarno nemaju pametnijega posla ili upravo rade neki posao koji ih neće umoriti,pa ako upali-upali.Omladina i dalje ne zna što će sa sobom,a kad treba raditi niđe ih nema,odsele začas.Ođe su mještani naučili strpljivo čekat,naučili na razne vlasti,na podjele među sobom,na špijune iza škura,na svaku šporkicu,pa dako i ovo prežive.Ako vam nešto nije u redu pitajte svoju partiju,jer vam je ona ko oči u glavu.

Ostavite komentar

*

code