Okrugli sto o planskim dokumentima za područje Rt Kobila – Njivice –...

Okrugli sto o planskim dokumentima za područje Rt Kobila – Njivice – Ušće Sutorine

904
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_Njivice2U okviru javne rasprave o Nacrtu DSL “Sektor 1” – Rt Kobila – Njivice – Ušće Sutorine i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, najavljuju za sjutra okrugli sto, od 12 do 14 časova, u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi.

U radu okruglog stola učestvovaće nadležni iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, kao i obrađivači planskog dokumenta i studije procjene uticaja na životnu sredinu.

Picerija i restoran

Kako bi se obezbijedili optimalni uslovi za uvid zainteresovanih i davanje eventualnih sugestija i primjedbi, Nacrt planskog dokumenta i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, biće  dostupni javnosti tokom trajanja javne rasprave u: Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Podgorica, IV Proleterske brigade broj 19, III sprat, kancelarija br. 303, od 10 do 13 časova, kao i u Sekretarijatu za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, svakog radnog dana od 9 do 11 časova.

Javna rasprava će trajati do 4. novembra 2016. godine.

Tenderska komisija objavila je već nekoliko javnih poziva za učešće na međunarodnom javnom tenderu za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine. Riječ je o dugoročnom zakupu, na period od 31 do 90 godina, a u taj period ulazi i gradnja i upravljanje turističkim kompleksom.

1 komentar

  1. Ovaj planski dokument je van svake pameti,i prosto je nevjerovatno da ga rade ljudi koji nisu ni izasli na teren da pogledaju postojece stanje.Njivicani su poptouno u pravu i treba da se izbore da ovo ne prodje ili da se vise od pola plana izmjeni.
    0    0

Ostavite komentar

*

code