Okrugli sto: Prostorni plan posebne namjene za obalno područje Crne Gore i...

Okrugli sto: Prostorni plan posebne namjene za obalno područje Crne Gore i strateška procjena uticaja na životnu sredinu

1110
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_gradovi_hn_zelenika_obalaNacrt Prostornog plana posebne namjene za Obalno područje Crne Gore i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu biće predstavljeni na okruglom stolu od 12 do 14 časova u velikoj Sali SO Herceg Novi.
Okrugli sto je dio javne rasprave o tim dokumentima, koju u primorskim gradovima organizuje Ministarstvo održivog razvoja i turizma, od 26. januara do 26. februara.
Radi obezbjeđenja optimalnih uslova za uvid zainteresovanih i davanje eventualnih sugestija i primjedbi, nacrti dokumenata biće dostupni javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave u Ministarstvu održivog razvoja i turizma (Podgorica, IV Proleterske brigade, broj 19, III sprat, kancelarija br. 309, od 10 do 13 časova), kao i u sekretarijatima za urbanizam lokalnih samouprava, svakog radnog dana od 11 do 13 časova.
Cilj javne rasprave je da se na organizovan, struktuiran i prijemčiv način stručna i laička javnost upozna sa ovim dokumentima, kao i da podstakne stručnjake i širu javnost da daju konkretne predloge, mišljenja i komentare.
Nacrti će biti dostupni i na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma www.mrt.gov.me, a primjedbe i sugestije mogu se slati putem e-mail-a: javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske 19 u Podgorici.

3 Komentari

  1. Pero,samo ludi vjeruju u planove,sve je to zamajavanje besposlenih,a neko pare za to uzima.A,niskostii pljuvanja su zanimljiva,jer mnogo govore onome ko zna jezik svoga naroda.
    0    0
  2. Ova obavijest ima malo pregleda na portalu,a radi se o svakom od nas…kako ce se graditi,koje su namjere drzavre sa obalom,sta sa nasom djedovinom.Rasprava je 11.2 i svi su pozvani.Ali nre.svi citaju pljuvanja i niskosti.
    0    0

Ostavite komentar

*

code