Olivera Doklestić svjetska novinarska prvakinja u tenisu

Olivera Doklestić svjetska novinarska prvakinja u tenisu

3180
8
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

olivera-madjarska-100916Pobjedom u finalnom meču, nad Slovakinjom, legendom ženskog tenisa, nekada aktivnom igračicom, Norom Adamcovom, rezultatom 6/1, 6/0, Novljanka Olivera Doklestić je postala svjetska novinarska prvakinja u ženskom singlu. Ona je bila jedina predstavnica Crne Gore na 39. Svjetskom novinarskom prvenstvu u tenisu u Mađarskoj.

 

Tako je ceremonijom dodjele medalja i pehara najboljim igračima, u sali skupštine grada Kapošvara, na jugozapadnom dijelu Mađarske, u  prisustvu potpredsjednika opštine ovog  grada, završeno ovo takmičenje na koem su uspjeh postigli učesnici sa bivših ju prostora.

Picerija i restoran

U mješovitom dublu Doklestić i Saša Ljuboja su osvojili treće mjesto, jer su u polufinalu zaustavljeni od slovačkog para Nora Adamcova- Robert Kiš, rezultatom 7:5, 6:2. Adamcova-Kiš su osvojili mix dubl turnir pobjedom nad mađarsko-poljskim parom  Baraboš-Karčevski, rezultatom 2:0 u setovima.

Još jedan dobar rezultat predstavnika sa prostora bivše Jugoslavije zabilježio je muški dubl Janjić  (Srbija) – Miklavčić (Slovenija) osvajanjem tutule u muškom dublu u kategoriji 60 +,savladavši u finalnom meču par iz Italije rezultatom 2:1, u setovima.

Ovogodišnje prvenstvo je završeno u znaku neizvjesnosti za buduće rukovođenje AITJ organizacijom i u isčekivanju izbora novog predsjednika i generalnog sekretara jer je dosadašnji predsjednik Bojan Budja, iz Slovenije, podnio ostavku.

8 Komentari

Ostavite komentar

*

code