Omladinci i kadeti FK ”Crvena zvezda” počeli pripreme u Igalu

Omladinci i kadeti FK ”Crvena zvezda” počeli pripreme u Igalu

6
Podijeli

crvena zvezda igalo 290216U Igalu će narednih sedam dana biti na zimskim pripremama dvije ekipe FK ”Crvena Zvezda”. Tu je omladinska selekcija koju čine generacije ’97, ’98’ i ‘99. sa trenerom Nebojšom
Stamenkovićem, dok su u kadetskoj selekciji generacije ’99. i 2000. godište, sa trenerom Ognjenom Koromanom.
“Zvezdini” omladinci i kadeti imaju treninge na fudbalskim terenima u Igalu, a smiješteni su u hotelu “Novi”, koji se nalazi u neposrednoj blizini terena.
Obje ekipe su prvi put na pripremama u Herceg Novom, a s obzirom da su i više nego zadovoljni uslovima, vjeruju da će pripreme u ovom gradu organizovati i u budućnosti.
“Crvena zvezda” planira da odigra i nekoliko pripremnih utakmica sa kadetskim i omladinskim selekcijama iz Podgorice, odnosno sa klubovima su ”Budućnost” i ”Mladost”.
Dolazak fubalera ovog kluba predstavlja pravu malu atrakciju za lokalno stanovništvo i nakon lokalnih fešti, unosi živost na kraju tople, ali kišovite zime. U svakom slučaju, ovo predstavlja i dodatni podsticaj za razvoj sportskog turizma grada pod Orjenom.

6 Komentari

  1. Vucic pruzio pipke i u Herceg Novom, mozda neko od njih i nauci nesto od nas Novljana jer ovo sto ih Terzic uci jes da budu roba za potkusurivanje..

  2. Tебра можда се 90 % становника није обрадовало, ал сам сигуран да 100 % ових што читају виде да ти ниси баш писмен. Извињавам се у случају ако још ниси кренуо у школу.

Ostavite komentar

*

code