OO DPS: Čestitka za Bajram

OO DPS: Čestitka za Bajram

9
Podijeli

Opštinski odbor DPS Herceg Novi uputio je čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovjesti:
– Čestitamo najveći ramazanski praznik Bajram. Da ga provedete u radosti i veselju sa porodicom, rodbinom i prijateljima-navode iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

9 Komentari

 1. Ovi jos postoje u hn? Sve je dobro pa se samo javljaju pranicima. Bravo vam ga . Samo cekam da Mica Konjevic jedan dan kaze evo i Dps je dio vlasti od danas i zvanicno.

  4
  5
 2. Što ovo treba da znači, DPS HN čestita vjerske praznike, a nije im palo na pamet da uputi čestitku građanina za 21. maj Dan nezavisnosti Crne Gore!? Isto kao vladajuća klika u HN, koja nije čestitala nacionalni praznik građanima. Katić reče gostujući na Radio Jadranu da oni čestitaju samo vjerske praznike a državne prepuštaju da čestitaju njihovi lideri i državni funkcioneri. Pa što onda nije danas čestititao Bajram??? Demokratski, ha!

  5
  4
 3. A stvarno,na ovaj nacin oni skuplaju poene.Pazite niko od prestavnika vlasti nije cestitao,katolicima praznike i muslimanima.A oni jesu.I zato oni uvjek za njih glasaju.Pa nece valjda za Simonidu jer jedan od glavnih ljudi Df-a Medojevic, u sred kampanje kaze glasati za Mila znaci poturciti se.I tako podgrije podjele i opet glasovi manjina odu Dps-u.Oni su desne ruke Dps-a.Samo formalna opozicija i nista vise.Nisu oni glupi da ovakve stvari zaborabljaju, ili ne iskusni pa im se vazda nesto omakne.

  5
  3

Ostavite komentar

*

code