OO DPS Herceg Novi: Đukanović sa saradnicima o razvojnim projektima

OO DPS Herceg Novi: Đukanović sa saradnicima o razvojnim projektima

4290
4
Podijeli

OO DPS HNPredsjednik Vlade i Demokratske partije socijalista Crne Gore, Milo Đukanović, sa zamjenikom predsjednika DPS-a Crne Gore i potpredsjednicima Vlade, Duškom Markovićem i Petrom Ivanovićem, ministrom turizma i održivog razvoja, Branom Gvozdenovićem i ministrom kulture, Pavlom Goranovićem, posjetio je juče lokalnu upravu u Herceg Novom, a nakon toga su prisustvovali sjednici OO DPS-a.

Kako je saopšteno iz te partije, predsjednik OO DPS Herceg Novi, Slobodan Krušo Radović, upoznao je predsjednika Đukanovića i saradnike sa stanjem u partiji i sa realizacijom izbornog programa.

Picerija i restoran

– Tokom sjednice Opštinskog odbora lokalnog DPS-a pored političkog dijela, razmatran je poslovni ambijent u dijelu što kvalitetnije privredne ponude u turizmu, kao osnovne privredne grane, te poboljšanje kvaliteta ponude povećanjm broja hotelskih kapaciteta-navode iz hercegnovskog DPS-a.

Takođe, razmatrani su i projekti od opšteg interesa, a posebno u oblasti infrastrukture, na kojima će, kako je zaključeno, Demokratska partija socijalista bazirati razvoj u narednom periodu.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code