OO DPS Herceg Novi: Još jedan odličan rezultat kadrova DPS-a

OO DPS Herceg Novi: Još jedan odličan rezultat kadrova DPS-a

24
Podijeli

U vremenu kada u Herceg Novom nemamo mnogo razloga za zadovoljstvo, kako tvrde u OO DPS-a, i “kada se na svakom koraku saplićemo o nefunkcionalnost koalicione vlasti i njihovu, među građanima već prepoznatu neznavenost”, u toj partiji  izražavaju zadovoljstvo odobrenim međunarodnim projektom  za Herceg Novi.

Jer, na njegovoj  su aplikaciji radili kadrovi DPS-a, koji su dolaskom nove vlasti postali nepodobni, navode u saopštenju:

Picerija i restoran

– Program prekogranične saradnje IPA Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kojim će biti finasirana rasvjeta i digitalno opremanje tvrđave Kanli kule, iniciran je i stručno vođen, u vrijeme kada je DPS vršio zakonodavnu vlast u Herceg Novom. Aplikaciju je pripremila Kancelarija za međunarodnu saradnju opštine Herceg Novi, u kojoj su radili kadrovi DPS-a. U pripremi ovog značajnog projekta odlično smo sarađivali sa našim kolegama iz gradova Šibenik i Zenica, i ovim putem im se zahvaljujemo. Ukupna vrijednost kulturološkog poduhvata primjerenog evropskim integracionim procesima je 1,3 miliona eura. Veoma smo ponosni na inventivnost i stručnost našeg tima koji je inicirao i vodio postupak apliciranja, svjesni da će plodove njihovog rada pobrati oni kojima je ovakav način rada i razmišljenja potpuna nepoznanica, što se vidi iz aktuelnih okolnosti u turizmu i kulturi Herceg Novog – navode iz novskog DPS-a.

Oni vjeruju da će hercegnovska javnost i građani Crne Gore znati da prepoznaju prave vrijednosti i one koji se za njih zalažu:

– A zalagaćemo se i ubuduće, jer od srca volimo naš prelijepi grad – kažu na kraju saopštenja iz OO DPS Herceg Novi.

24 Komentari

 1. Jak kadar DPS!!Sve što vrjeme više odmiče vi ćete više da tonete.Sačekajte da oni koji su odobrili sredstva saznaju da Kula klizi i tone.Valjda je trebalo prvo tražiti novac za sanaciju Kanli kule.
  Ništa novo od DPS-a,sve što radite je traljavo a građani to odlično znaju pa su Vas tako i “nagradili”
  .I bolje Vam je da ne pričate o kadrovima.
  Nađa i Rajevićka,to je Vaš kadar?Ha,ha,ha,a svaki Vam je takav.

  31
  10
 2. Gospodo DPS-ovci predvodjeni maestralnim Petrom Ivanovićem ne kititi se tudjim perikem. Bolje pogledajte rezultate svojih kadrova kroz izborni rezultat na kom imate sve lošiji i lošiji rezultat i manje glasova iz izbora u izbore. Od kada vi vodite partiju uspijeli ste izgubiti preko 1000 glasova.

  24
  7
 3. A đe ste patriote …Đe vam je guru Marović ? Mogla je čitava država da svijetli od onoga što je on pokro…Viđećemo koliko su ostali 😉

  26
  4
 4. Onomad ste na koalicijonom sastanku rekli da Mracevicka i Jaukovicka nisu vase,pa vam je DRK lijepo odgovorio,da ako nisu vase onda su njihove,drzite se vi vasih strucnjaka,dobro poznatih.

  22
  3
  • Izbor nikakve veze sa ovim. Mala Mracevicka I ekipa. Zaludu ovi ce tu vec neku kafanu napraviti pod novim svijetlima. Ili ce Micini da pale baklje.

   21
   26
  • Krle, upravo tako…
   Od deset dobrih, pametnih i vizionarskih projekata unazad trideset godina-Dusko Kruso i Izbor su ponudili i pripremili bar devet.
   Sve su “minirali”-ljubomora, zavist, rivalitet.

   18
   26
 5. Od DPS-ovaca u toj kancelariji je kratko bio aktuelni predsjednik mladih DPS-a koji se vrlo brzo dokazao nestrucnoscu pa ga je šefica kancelarije vrlo brzo poslala doma.

  51
  7
 6. Cure koje rade u toj kancelariji za medjunarodnu saradnju su najsposobnije osobe u opstini i pitanje je dana kada ce ih pocerati metodom depolitizacije hahahaha

  33
  25
 7. Svaka vam cas i za Boku, Bolnicu Meljine, Mjesovito, Vinopromet, Brodogradiliste, Trajekt, Juzni Jadran, Mamulu itd e nedaj boze da vi ikad vladate nasim Novim.

  54
  15
 8. Da vas zamolimo da se vise ne brinete za grad.Sto god ste dotakli,unistili
  ste ili prodali..A briga vas je samo za vlastiti dzep..Dokle vise…
  Sjasite vec jednom sa grbace naroda.

  79
  12

Ostavite komentar

*

code