OO DPS Herceg Novi: Kad preletačevići brinu o gradu

OO DPS Herceg Novi: Kad preletačevići brinu o gradu

72
Podijeli

Herceg Novi je od najčistijeg grada u Crnoj Gori, postao najprljaviji. Zapuštenost grada vide i Novljani i turisti, ukazuju iz OO DPS-a Herceg Novi, kritikujuči aktulenu vlast u ovom gradu.

– Ulice su prljave, kontejneri prepunjeni, smeće svugdje uokolo. Osim što je sraman prizor za jedan turistički grad, potencijalni je izvor zaraze. Za to vrijeme, kao na nekom poligonu za vježbu, koalicija na vlasti donosi „sudbonosne odluke“ i vrši „značajne kadrovske promjene“. Ređaju se na funkcijama rođaci, kumovi i naravno partijski poslušnici. Kada se istroše u Herceg Novom, tu su mladi kadrovi bez konflikta intertesa, da pokriju Tivat, Kotor i Herceg Novi, kao na primjer sadašnji direktor „Čistoće“ doo Herceg Novi – Vladimir Arsić – saopštavaju iz DPS-a.

Picerija i restoran

I dok, kako navode, Herceg Novi gubi na ugledu i dostojanstvu, rezultat rada „stručnih“ i „depolitizovanih“ kadrova koji pripravnički staž odrađuju na direktorskim pozicijama može se vidjeti na fotografijama, koje su poslali u prilogu i koje, kako kažu, govore više od riječi.

– Ne znamo da li su česte smjene uzrok očiglednih unutar koalicionih konflikata ili metod demonstracije sile pojedinih aktera lokalne vlasti. Ali, znamo da prelijatanje sa funkcije na funkciju nevjerovatno liči na prelijetanje mnogih iz sadašnje vlasti iz partije u partiju. Kada nesposobnost postane očigledna, onda se kamufliraju prelaskom u drugu partiju. Na taj način postaju mladi, mudri i pošteni, ali ne stručni da upravljaju gradom i njegovim službama – zaključuju u saopštenju iz OO DPS Herceg Novi.

72 Komentari

 1. Da, da Duško je sjedio u Kompas nije primao nikakvu nadoknadu, davao svoje pare zadržao Bonića i neradnike mijenjao za razliku od vaših…. bar nije zapošljava rodbinu kumove i podanike kao ovi ili oni prije vas

  19
  5
  • O cemu ti pricas. Ispade da je dusko bio neki humanitarac. Ako je i tacno to sti pises dule je imao drugu racunicu to sta se je preracunao to jenjegov problem. Niko ne ulaze a da nema interes na kraju svega je gde sam ja tu. Pa i nas preduzetnika samo je razlika u tome ko gleda opsti ako gleda licni interes dusko je bio programiran znate od koga imao je svoj interes koji verovatno nije ostvario . Idemo dalje dusko je proslost.

   5
   9
 2. Toliko ste ne besposleni, da nemate sta drugo raditi, da li vi sebe smatrate ozbiljnim ljudima? Ako volite svoj grad i ako vam to toliko bode oci zasucite rukave pa ocistite sami! I previse slobodnog vremena imate kad se bavite sklapanjem slicica. A da vam posaljemo slicice svega sto ste vi dps unistili , prodali? Ili vas bas briga za sve .

  14
  5
  • Mirko, dok odgovornost pa kažnjavanje ne počne da funkcioniše ništa od progresa, nego na jahtu pa plovi, a usput prijavi nekoga i institucijama CG poz

 3. Zna se koliko je ko uredan i čist,koliko je ko uticajan i moćan,ko ima autoriteta i organizacionih sposobnosti,ali se ništa ne postiže ovom reklamom,jer je ovo grad svih nas,odnosno sramota svih.Onaj ko zna da sredi grad trebao bi da zna mnoge stvari,pa i kako će doći na vlast,ali drugovi partijaši teško nam ide sve u ovome gradu,sjever bolje peška.

  6
  1
 4. Sto se tice cistoce ni dps nije majka tereza da bi mogao kritikovati. Ako cemo posteno grad je bio najcistiji kad je snp bio na vlasti i kad je direktor bio borivoje bonic. Sto se tice cistaca nema ih dovoljno i ono sto ih ima rade posteno i savesno koliko im mogucnosti dozvoljavaju. Iz razgovora sa njima njihova satnica je 1,23 e. Cinjenica je da nedostaje cistaca. Vidimo ima novih vozila mnogi su se utalili iz vlasti da bi ih kupili da imamo drzavu za dva sata ona bi to ispitalala zna se ko je potpisivi ugovore itd. Mnogo je zaposleno po partiskoj liniji kadra koji je nepotreban i odlivaju se znacajna srestva a ista smo mogli upotrebiti za realizaciju cistoce grada. Kao goruca tacka grada je skver iznad kafica citadela gje prolazi veliki broj stranih i domacih gostiju jos malo pa ce i pacovi da skacu na prolaznike. Zalosno je da vlast nije u stanju da resi jednu rutinsku stvar a to je cistoca grada. Za vece poduhvate nisu sposobni. Hvala radio jadranu sto postoji.

  12
  6
 5. Moze li Komunalna da proseta do Poda posto cijelu noc dere muzika i dali doticni svemoguci ima dozvolu da cijelom naselju gdje ima i male djece neda da u svom stanu ima svoj mir.

  11
  1
 6. Sto se tice cistoce ni dps nije majka tereza ako cemo posteno grad je bio najcistiji kad je snp bio na vlasti i kad je bonic borivoje bio direktor. Stanje cistoce je katastrofalno na skveru iza kafica citadela je katastrofa jos malo pa ce pacovi da skacu na prolaznike. Ciscenje grada to ne treba da bude problem to je jedna rutiska stvar a ti cistaci posto smo prisutni 24 sata na setalistu zaista rade i trude se za satnicu od 1,24 e po satu. Cinjenica je da nema dovoljno cistaca ali i cinjenica da su se mnogi utalili za kupovinu novih vozila i izdvajaju se znacajna srestva za zaposlene po partiskoj liniji tako da onima koji treba da odrzavaju cistocu ostaju mrvice.

  6
  1
  • Sto se tice cistoce ni dps nije majka tereza da bi mogao kritikovati. Ako cemo posteno grad je bio najcistiji kad je snp bio na vlasti i kad je direktor bio borivoje bonic. Sto se tice cistaca nema ih dovoljno i ono sto ih ima rade posteno i savesno koliko im mogucnosti dozvoljavaju. Iz razgovora sa njima njihova satnica je 1,23 e. Cinjenica je da nedostaje cistaca. Vidimo ima novih vozila mnogi su se utalili iz vlasti da bi ih kupili da imamo drzavu za dva sata ona bi to ispitalala zna se ko je potpisivi ugovore itd. Mnogo je zaposleno po partiskoj liniji kadra koji je nepotreban i odlivaju se znacajna srestva a ista smo mogli upotrebiti za realizaciju cistoce grada. Kao goruca tacka grada je skver iznad kafica citadela gje prolazi veliki broj stranih i domacih gostiju jos malo pa ce i pacovi da skacu na prolaznike. Zalosno je da vlast nije u stanju da resi jednu rutinsku stvar a to je cistoca grada. Za vece poduhvate nisu sposobni. Hvala radio jadranu sto postoji.

 7. Hej Gospođice Andrić da li vaši službenici vide kroz tamne naočale što nose kao obavezan detalj uz uniformu? Za svaki slučaj neka Komunalna Policija povede računa o oglasnim tablama u Herceg-Novom, pošto “SIROTINJA” koja ima terase i noćne klubove u Herceg-Novom pravi nekontrolisan komunalni otpad upravo u zahvatu pomenutih Oglasnih tabli. Šta mislite kada bi se svaki privredni subjekat na taj način reklamirao u našem gradu, da li bi ubrzo bili zatrpani otpadom? Molim vas da sankcioniše te počinioce i da zaustavite taj vid javašluka dok se ta praksa ne odomaći.

  30
  1
 8. Mogu li gospoda iz DPS-a da mi pojasne, ukoliko se iko više od njih i sjeća (jer su u međuvremenu sa naših grbača postali biznismeni ) šta se desilo sa njihovim “obećanjima ” iz 1989 kada su zasjekli u gradske fotelje i strukture ? Zašto nam tada nisu napravili od grada Monte Karlo , tada se još i imalo od čega, nego su ga malo po malo,planski,ciljano,smišljeno rasprodavali za sitne pare međusobno uništavajući jedan grad koji je kolijevka turizma u Crnoj Gori .Godinama su imali priliku da svoje planove ostvare , ništa nisu radili , napravili su vašarište od grada , kiosci za kojekakve prodaje instalirani su po šetalištu kao da su pobacani iz aviona . Nije to tako davno bilo . Raško Božović je svojim “poznanicima” odobravao lokacije oko hotela Tamaris samo je trebalo da požele. Tako da to nije bilo tako davno, samo se zaboravilo , a u redovima DPS-a kao nema “preletačevića” , pa samo vratite film gospodo kako izgleda jedno Vaše pregovaranje da bi vrbovali člana da pređe iz neke druge partije u Vašu ? Imali ste prilike u 2 navrata da pod vašom vlašću Novi doživi procvat , ali na našu žalost Novi je doživio totalni mafijaški razvrat , devastaciju , uništenje od strane onih koji mu nijesu željeli dobro, jer da su mu željeli dobro Novi bi danas bio Monte Karlo , geofrafski pojam čuvenog predizbornog obećanja. Zašto gospoda nisu hotele renovirali , gradjeni su ti hoteli u periodu kada su ti “političari” bili tinejdžeri. A kao vladajuća partija nisu u stanju bili čak ni da ih okreče ni renoviraju , zato su ih trsili za neku siću međusobno. Mogli su ti hoteli da se lijepo adaptiraju i da dan danas rade , ali nijesu nama ti ljudi željeli dobro, željeli su samo korist za sebe ali preko aše grbače. Imai ste gospodo priliku, međutim , iskorištena je za druge svrhe , okorištavanje na tuđe grbače, zapošpljavanje najsitnijih pupoljaka porodičnih stabala i sad ste Vi našli nekome da spočitavate . Toliko ste se napljačkali i napunili špage da , a da ste u Sjevernoj Koreji , odavno bi vas sve povješali na javnim mjestima kao primjer što se ne smije raditi.

  36
  6
 9. Činjenica je da je nesposobna osoba uzjahala fotelju,pa kada je odnio vrag salu,podvukla rep,a narod ostao u smecu do guse. Cinjenica je da su u vecini rukovodecih fotelja osobe bez iskustva, te da je ovo tek pocetak onoga sto slijedi. Ovi prizori su tragicni. Umjesto da imamo kontejnere i kante za selektivni otpad, koji se prazne prije nego se napune, mi imamo zarazu i stravicne prizore.

  25
  8
 10. A divnih slika kad ih to slikaste da mi je znati,,zar je moguce da je to bilo bas danas jer novi direktor se neki dan pohvali bolje je stanje,tu je i novi tehnicki direktor,sefovi,vozaci,radnici,KAMION,CISTILICA,navigaciju instalirali da im kamioni slucajno ne pobjegnu i sonde da se vozaci ne nagutaju nafte pa da tuze firmu za povredu na poslu!!!
  Hmm,znaci niste u stanju da ocistite grad,rasipate sredstva,bolje vam je vratite se odakle ste i dosli dok imate imalo dostojanstva ,kad dodju izbori ostacete i bez tih glasova koje imate,al to vas ne sekira mnogo jer obezbjedicete se do tada….

  19
  5
 11. Svaka čast DPSu HN u vezi predmetnog saopštenja. Trebao bi DPS da pozajmi svoje kadrove lokalnoj upravi da riješe akutne probleme. Ako imaju nekoga poput Parače. Kako je on brzo riješio agoniju brodogradilišta Bijela.
  A sada malo ozbiljno gospodo iz DPSa. Otkud vam tolika debljina obraza? Sve ste uništili, prodali, zadužili nas do guše i imate obraza da prigovarate onima koji to isto rade umjesto vas.

  34
  11
 12. Isti ste i jedni i drugi, ne znam cime se DPS dici vladaju drzavom vise no bilo koja vlast u evropi, to jos samo u Africi moze, svi korumpirani, tu mislim i na jedne i na druge, ko god dodje samo posten narod klepaju po usima, sto se mene tice od mene ni jedni ni drugi glas necete dobit… sve isti penali i uhljebi

  28
  7
  • Ok, od tebe neće ali od nas oće, jer mi ne želimo da ukinemo demokratiju već da je razvijamo i tražimo odgovornost onih kojima smo dali povjerenje (glasove) poz

 13. Ove sto su sad na vlasti organski ne podnosim ali brate sjasite vise DPS-ovci upropastili ste cijelu drzavu i to sto niste vi licno upropastili Herceg Novi nego ova druga bagra vam je trn u oku.

  Da nije to mozda za Ginisa bilo ? DPS zeli da obori svjetski rekord kao jedina partija koja je uspjela upropastiti-pokrasti-nagrditi-ojadili ili nesto slicno ne samo cijelu Drzavu nego i bas,bas svaki grad ponaosob u istoj.

  Zato su ljuti na ovu Opstinsku bandu , sje..se im rekord.

  27
  8
 14. Ovo je ogledalo aktuelne vlasti.
  Problemi se rjesavaju prije nego nas zapljusne smece i neprijatan miris nasih ulica.
  Herceg Novi ne propada zahvaljujuci DPS-u jer nije imao priliku da kroz lokalnu vlast djeluje, pa ni kroz prekinutu koaliciju sa Izborom, kada proslo njihove dvije godine i nastupile dvije godine DPS-a.
  Drzavni problemi su mnogo veci od neurednih ulica pojedinih gradova, za to sluzi lokalna uprava koja se tim problemima bavi, ne mozete kriviti drzavnu vlast za to.
  Takodje ne znam cemu dalje da se nadamo, kada ni elementarne stvari nisu u stanju da obavljaju kako treba.
  Dobri moji novljani, trazili ste-gledajte.
  Ali samo oprezno da se svi ne zarazimo!

  39
  18
 15. Polako vi o Arsiću, izdao je PzP i Meda, pa je sad kod Demokrata, ne recite dvaput da ce ako mu se ukaze šansa prelećet u DPS. Ko jednom izda…

  56
  4
  • Sat vremena sve ukupno, kad vec pitas 🙂 od igala do kamenara sa sve guzvom u saobracaju 🙂
   Bolje rjesavaj ovo, nego sto sjedis doma i cekas sendvic za botovanje

   11
   10
  • Mili Mica je li ti ovo prvi komentar od kad si dosao sa utakmice? Prvi covjek grada koji umjesto na skupstinu podje na tribine a onda poslije baklje hvata tastaturu i ajmo nesto napisat hmmmmmm ajde da napisem ono sa ovcama, bas je bilo dobra fora xo xo xo kako sam prejak

   14
   3
 16. Vidimo da DPS-u vise smetaju kadrovi iz Demokrata koji popravljaju problem nego kadrovi iz SNP-a koji su napravili problem. Znaci, ovdje nikoga od vas nije briga za nas gradjane, vi se samo prepucavate radi politickih poena. Ali to vise kod nas NE pali. Nadjite druge budale da glasaju za vas.

  23
  36
 17. Niste ni vi nista bolje imali ste priliku pa ste je prokockali,kakvi su vasi kadrovi bili,vise se dusko kruso pitao nego cijeli novski dps.Toliko o tome kako je misljenje o vama imao vrh partije

  37
  28
  • Bilo je gore prije Bonića. Hvatali smo vazduh uoči kanti, ispod kojih je curio koncentrat smrada, i držali dah koliko smo više mogli. Bili smo uvježbali kao ronioci na bisere, oko 2 minuta, toliko da nam nije ni smrđelo. Ne velim da je ovo sad dobro, ali znali smo i za gore.

   6
   3
   • Pravis komparaciju sa necim od prije 20 godina manje-vise.
    Bonic, ciji god da je bio kadar, DPS ga nije smjenio za svoje dvije godine mandata bas zato sto je dobro radio. Nije bilo panicne likvidacije kadrova kao kad su ovi fasisti dosli!

    9
    3
 18. Citat:”Herceg Novi je od najčistijeg grada u Crnoj Gori, postao najprljaviji. Zapuštenost grada vide i Novljani i turisti, ukazuju iz OO DPS-a Herceg Novi, kritikujuči aktulenu vlast u ovom gradu.”
  Izjaviše i ostaše živi a trebali su reći:
  “Herceg Novi je od NAJRAZVIJENIJEG grada u Crnoj Gori, postao NAJZAPUŠTENIJI. Zapuštenost grada vide i Novljani i turisti, ukazuju iz OO DPS-a Herceg Novi, kritikujuči REPUBLIČKU VLAST.
  STIDIMO SE ŠTO SMO POLTRONI I ŠTO ZA SITNE INTERESE POJEDINACA KONSTANTNO
  UNIŠTAVAMO GRAD U KOJEM ŽIVIMO.MI SMO BRUKA I SRAMOTA OVOG GRADA I ISTORIJA
  ĆE PAMTITI NAŠA ZLODIJELA I UNIŠTAVANJE GRADA CVIJEĆA SUNCA I ZELENILA,
  GRADA KOJI KONSTANTNO STRADA OD NAŠIH ŠEFOVA IZ PODGORICE.SRAM NAS BILO
  ŠTO POMAŽEMO UNIŠTAVANJE HERCEG NOVOG…

  p.s:gospodo ovo bi bilo pošteno saopštenje !!!

  57
  21
 19. Nije samo cistoca u putanju nego I turistcka ko ce odgovarat za propalu sezonu kao sto ste smienili u cistoci smjenite I Obradovica koji nista nije ucinio da sezona ne propane!

  49
  4
 20. Vatrogasno, stambeno vodovod turistička preko 40 zaposleno nemam nista protiv da se ne diraju stari radnici koji znaju poso a dovode ružno je rec nesposobni!

  48
  4
 21. Koliko je jadno od ovih stranaka (političkih sekti) čuti ovakva i slična imbecilna prepucavanja, toliko je jadnije znati da postoje ogromna stada ljudi koji piju ovakve šuplje priče… kreirane da zamazuju oči od stvarnih problema i pravih rješenja. Narode, ne budi stoka! Ima života i izvan farme

  29
  8
 22. Prvi preletacevici ste bili vi jos 1997 kada ste nakon podjele dps-a svi jurnuli kod Momira a kad vam je Djukanovic susnuo kes odma ste ga zavoljeli. Opet cete vi bit preletacevici samo jednom kad ne uspijete da pokradete izbore, bice vas uvijek tamo dje je vlast jer drugacije ne umijete.

  28
  21

Ostavite komentar

*

code