OO DPS HN: GRAĐANI NOVOG DOKAZALI DA SU PROTIV RUŠENJA DRŽAVE I...

OO DPS HN: GRAĐANI NOVOG DOKAZALI DA SU PROTIV RUŠENJA DRŽAVE I UNIŠTAVANJA IMOVINE

230
0
Podijeli

OO DPS Herceg Novi danas se oglasio saopštenjem i zahvalio građanima Herceg Novog koji su simboličnim prisustvom na subotnjem okupljanju, tj. protestnoj tribini DF-a u Dvorani Park, zajedno sa građanima iz ostalih crnogorskih gradova koji su organizovano dovezeni autobusom i privatnim automobilima, pokazali da ne pripadaju onima koji ruše državu, ugrožavaju mir i spokoj građanima, uništavaju imovinu građana, napadaju ustavni poredak i državne institucije, navodi se u saopštenju.

 

– Još jednom ste pokazali da je Herceg Novi grad kojega volite i poštujete, i da ste iza sebe zauvijek ostavili ratnohuškačku politiku, sve nacionalizme, a vratili se svojim izvornostima – kulturi, duhu grada umjetnika, inntelektualaca i stvaralaca. Pokazali ste da zavrjeđujete kandidaturu Evropske prijestonice kulture, ignorišući one koji su pokazali da njeguju antievropske manire i vrijednosti, pokušavajući da Crnu Goru i njene građane vrate u godine bespuća i mraka, kaže se dalje u saopštenju.

Picerija i restoran

Iz OO DPS-a Herceg Novi poručuju organizatorima protesta:

– Poslije događaja u Podgorici, izabrali ste prvu pogrešnu adresu za otpočinjanje svog uzaludnog i neznavenog tumaranja Crnom Gorom, ubjeđujući jedino vas nekoliko u to što radite, jer ste se građanima naše države već legitimisali i predstavili. Poslije 14 godina vladanja Herceg Novim i bez izbora ( izbornog procesa ) u subotu ste još jednom, građanski mudro porazili politiku koja se čak više tako i ne može zvati, kaže se na kraju saopštenja OO DPS Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code