OO DPS Hreceg Novi: Trka nezavisnosti 2018

OO DPS Hreceg Novi: Trka nezavisnosti 2018

11
Podijeli

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore, Opštinskog odbora Herceg Novi i ŽAD Herceg Novi i ove godine organizuju za 21. maj, Dan nezavisnosti, Trku nezavisnosti, saopštavaju iz OO DPS-a.

Biće to 4. Trka nezavisnoti, kojoj je cilj obilježavanje najvećeg praznika savremene crnogorske istorije, dok je osnovni zadatak promocija zdravih stilova života, navode iz DPS-a:

Picerija i restoran

– I ove godine pristigle su brojne najave učesnika, kako domicilnog stanovništva, tako i takmičara iz okruženja, profesionalnih sportista i rekreativaca – kazala je  predsjednica Organizacionog odbora Trke Nezavisnosti,  Nevena Keković.

– Vrijeme okupljanja trkača i dodjela startnih brojeva, biće organizovana naTrgu Nikole Đurkovića od 09:00h, dok će trka početi u 10:00h, u dvije kategorije – junior i senior, u muškoj i ženskoj konkurenciji – dodaje ona.

Junior staza kreće sa starta na Trgu Nikole Đurkovića do skretanja za Šetalište kod zgrade “HTC-a” i nastavlja prema Škveru. Senior staza kreće sa starta na Trgu Nikole Đurkovića, nastavlja do Igala i kod “Galeba”, skreće prema Škveru. Cilj trke za obje kategorije biće na Škveru, gdje će biti organizovana svečana dodijela pehara, medalja i diploma za učesnike, uz odgovarajući program, druženje i posluženje.

Svi zainteresovani za trku mogu se javiti na brojeve: 067 558 473; 069 640 690

Zbog organizacije Trke nezavisnosti privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, od Prve banke u objektu “Galeb” u Igalu do Gradske kafane u Herceg Novom. Zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora sportske priredbe, poručuju iz OO DPS-a Herceg Novi.

11 Komentari

 1. Po članku ispada da ulicu zatvaraju mladi DPS a.
  Valjda postoji nadležan sekretarijat.
  Pa dobro, kad mogu popovi juče, pa niki dan auto trke do
  Kamenog, šta je sledeće, svako malo zatvorena neka saobraćajnica.
  Ova trka je mogla i šetalištem,popovi krug Savinom, ili jednu brdsku Podi Trrebesin.
  Ostavite centar i puteve turistima i normalnim, ako je ko ostao.

  9
  2
 2. Vidim sad onim dezurnim babama nesmeta zatvaranje puta dok su za trku na Podima kukali i plakali te nemogu kod doktora u TB te nemogu po krtolu na Vrbanj.

  18
  12
 3. Po meni ovo treba da rade mladi. Da propagiraju svoju politiku ali kroz sport i zdrave aktivnosti, kulturu, ekologiju… a ne kroz politikantstvo

  13
  9

Ostavite komentar

*

code