OO SDP: NEMA RASKIDA UGOVORA ZA KOLEKTOR SA ĆELTIKĆOGLUOM

OO SDP: NEMA RASKIDA UGOVORA ZA KOLEKTOR SA ĆELTIKĆOGLUOM

155
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Turska firma Ćeltićoglu će nastaviti izgradnju kolektora u Herceg Novom, navode iz OO SDP-a, pozivajući se na nezvanične informacije.

Oni u saopštenju tvrde da je sva priča vezana za definitivni raskid ugovora i aktiviranje garancija pala u vodu i bila je ništa drugo nego zamajavanje javnosti.
– Zamajavanja javnosti bilo je i do sada više nego dovoljno, ali ovo je izazvalo i veliku materijalnu štetu i sigurno će i te kako ugroziti predstojeću turističku sezonu. Konzerviranje radova duž hercegnovske rivijere i na šetalištu Pet Danica počinje sjutra, 2. juna i trajaće najmanje mjesec, sigurno i više, a valjda je jasno da je trebalo umjesto mašina tuda već da imamo turiste – navodi se u saopštenju.
Opštinski odbor SDP Herceg Novi pita nadležne lokalne i državne organe, ko će za nastala kašnjenja, zamajavanje javnosti i nespornu štetu, snositi odgovornost i to ne samo političku.
– Valjda je vrijeme da se nakon 25 godina počnemo ponašati odgovorno, ili još neki ne vide kakvo je stvarno stanje u Herceg Novom i gdje ovo sve skupa vodi – zaključuje se u saopštenju predsjendika OO SDP-a, Dragana Šimraka.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code