OPAČICA “DAHĆE” SA TRI PUMPE, STROŽE RESTRIKCIJE, SAMO PO DVA SATA VODE

OPAČICA “DAHĆE” SA TRI PUMPE, STROŽE RESTRIKCIJE, SAMO PO DVA SATA VODE

94
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iz tehničke službe DOO “Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi obavještavaju potrošače da je usljed smanjenja nivoa vode u podzemnoj akumulaciji Opačici još juče u večernjim časovima došlo do prestanka rada jedne od pumpi preko kojih se voda distribuira.

To se direktno negativno odrazilo na vodosnabdijevanje potrošača od Sutorine do Savine tako da je samo manji dio u nižim zonama dobio vodu u naznačenim terminima restriktivnog vodosnabdijevanja.
– Zbog ovakvog razvoja situacije prinuđeni smo promijeniti režim restriktivnog vodosnabdijevanja kako bismo količine vode sa kojima raspolažemo isporučili što ravnomjernije svim potrošačima. Tako da će od srijede 17. juna potrošači od Meljina do Baošića vodu dobijati ujutru od 06 do 08 časova, a potrošači od Savine do Sutorine vodu će dobijati uveče od 19 do 21 čas – saopštavaju iz “Vodovoda” i mole potrošače da vodu koriste krajnje racionalno.
Podsjećamo da bi obustava 400 sekundnih litara vode sa Plata trebalo da traje do 20.juna zbog radova i zamjene turbine na Hidroelektrani Dubrovnik na Platu. Hoće li radovi na HE Dubrovnik potrajati preko najavljenog roka ili će biti završeni prije, a time ukinute i restrikcije vode za Herceg Novi biće poznato sjutra nakon sastanka predsvnika HE na Trebišnjici i HE Dubrovnik sa delegacijom novskog Vodovoda.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code