Opet dvosmjerne ulice pored Kanli kule, duž rivijere…

Opet dvosmjerne ulice pored Kanli kule, duž rivijere…

10
Podijeli

Poslije ljetnjeg režima saobraćaja od danas je u hercegnovskoj opštini u pojedinim naseljima ponovo na snazi dvosmjerno saobraćanje.

Vožnja u oba smjera moguća je lokalnim priobalnim putem kroz naselja Baošići i Bijela do plivališta, kao i dijelom puta u Bijeloj, pored hotela “Delfin” do raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Jošicama .

Picerija i restoran

Dvosmjerno saobražanje dozvoljeno je na lokalnom priobalnom putu kroz naselja Kumbor i Đenovići od Zmijica do restorana “Papagaj”.

Takođe, jednosmjermo saobraćanje ukinuto je na lokalnom priobalnom putu kroz naselje Kumbor na dijelu od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do zapadne kapije kasarne Kumbor, u smjeru kretanja prema Đenovićima. Zatim na lokalnom priobalnom putu kroz naselje Đenovići, od Pošte u Đenovićima do restorana “Papagaj”, u smjeru kretanja prema Baošićima.
Vozačima će biti znatno lakše da od danas ne morajui da zaobilaze preko Savine da bi iz grada izašli na magistralu. Oba smjera dozvoljena su u Ulici Prve bokeške brigade, na dijelu puta od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do raskrsnice sa ulicom Stijepa Šarenca, u smjeru kretanja prema ulici Stijepa Šarenca. Takođe i u Meljinama, u Uiici Braće Pedišića, na dijelu puta od mosta do raskrsnice kod zapadnog ulaza u stari željeznički tunel, u smjeru kretanja prema tunelu.

10 Komentari

 1. Trebalo bi malo razmisliti o ovim zabranam , npr jednosmjernu ulicu u kumboru je malo ko postovao (kumborani su najvise prednjacili) . Druga stvar zabrana ne u potpuno pogresno vrijeme, pa u 7 nastane karambol jer oni savijesni bjeze sa plaza, treba pustiti ljude da kada dodju na odmor uzivaju na plazi do 8-8:30, tek nakon toga uvesti zabranu da se moze normalno setati i da traje do 11-11:30 jer posle 11 nema previse setaca.

  4
  2
 2. Ovo što rade Parking Servis zajedno sa Policijom je kriminalnog karaktera, jer promjena smjera ili zatvaranje pojedinih ulica zarad boljeg protoka saobraćaja bi po propisima morala biti elaborirana od sertifikovanih stručnjaka i odobrena od Ministarstva Saobraćaja kao dokazano ispravan korak u boljoj prohodnosti saobraćaja, a ne kao sada što se ideja jednog bivšeg Opštinskog Političara upražnjava kao punopravno riješenje protoka saobraćaja u gradu Herceg-Novom.

  21
  2
 3. Jeli ko ukinuo i policiju da ne came tamo oni sto kaznjavaju jadni narod svake godine kad prepravljate ulice
  Jeste li im objasnili da je gotova sezona i da mogu nazad za Bijelo Polje

  21
  3
 4. Ovo su potpuno nepotrebne zabrane, pogotovo ova kod Kanli Kule. Jadranska magistrala je jednostavno preopterecna, zaobilaznica je neophodna. Plus je grad zagusen autima, prosto je nevjerovatno da su pojedine dvosmjerne ulice, pretvorene u jednosmjerne i da su tu ocrtana parking mjesta.. Sta je sa garazama?

  19
  2
   • Poštovani Mitre, baš ti ostaci od garaže ne mogu biti pritke za krtolu. Krtola se ne pritka, osim možda na Bajkovim Kruševicama gdje se razni Kruše rađaju. Šalu na stranu, i ja bih kupio željezne stubove od garaže za pravljenje odrine za lozu. Ako neko zna gdje se prodaju, neka javi “Radio Jadranu”.

    9
    1

Ostavite komentar

*

code