Opet pukla cijev kod Arome u Igalu

Opet pukla cijev kod Arome u Igalu

6
Podijeli

maxi-radovi-11116Na platou preko puta marketa Arome u Igalu, u toku je popravka odnosno zamjena dotrajale vodovodne cijevi, koja bi trebalo da bude okončana tokom dana.

Radovi su započeli jutros, a na terenu je tehnička služba Vodovoda i kanalizacije. Riječ je o cijevi koja je na potezu od hotela “Lighthouse”, pa ispred marketa “Arome” i ranije pravila dosta problema jer je dolazilo do začepljenja. U nekoliko navrata sve je bilo samo privremeno sanirano. Da li će ovoga puta “zakrpljeno” potrajati?

Picerija i restoran

6 Komentari

  1. nesto ovdje ne valja, 71%gubitaka, znaci, od 100 litara vode, ne zna se gdje je 71 l, e vala previse je pa ako je i od vodovoda, kako imaju obraza reci- divlji prikljucci, a gdje im je nadzorna sluzba, imaju li to uopste i kako znaju da ima divljih prikljucaka.

  2. Mislim da je rijec o kanalizaciji , osjeca se bas dobro cjelo igalo setaliste koje daje osjecaj septicke jame … sta se desava sa kanalizacijom u igalu i dali je to od pumpanja iz cistjerne na staroj banji. A ta lokacija je posebna prica .

Ostavite komentar

*

code