OPET ZASTOJ NA KOLEKTORU: KRIVI PRVO LOŠE VRIJEME I SLOŽENOST TERENA, PA...

OPET ZASTOJ NA KOLEKTORU: KRIVI PRVO LOŠE VRIJEME I SLOŽENOST TERENA, PA SADA MANJAK PARA

135
0
Podijeli

Predstavnci Vodacoma, Društva za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture, turske kompanije Ćeltikćoglu, lokalne samouprave kao i KFW banke danas su obišli trasu vodovodne i kolektorske mreže u Herceg Novom.

Svako je imao svoje mišljenje, ali obavezujući zaključci biće, kako saznajmeo, definisani tek naredne sedmice.
Predstvnici KFW banke detaljno su obavješteni o stanju na gradilištima, kao i o razlozima zbog kojih je došlo do kašnjenja u izvođenju radova. U najvećoj mjeri je to zbog nedostataka finansijskih sredstava, kako se već danima nagovještava iz Ćeltikćoglu-a.
Predstavnik turske komapanije i direktor projekta Dragan Marković, kratko je za Radio Jadran rekao da juče nije došlo do potpisivanja aneksa ugovora u kojem je trebalo da budu precizirani novi rokovi za završetak posla.
– To će se tek sagledati u narednom periodu, kada se usaglase finansijska sredstva potrebna za nastavak i završetak radova – kazao je Marković. Svi pregovori idu u pravcu poboljšanja isplate novca, kako bi radovi mogli nesmetano da se odvijaju i kako bi se rok maj-juni, pred turističku sezonu, ispoštovao.
Ranije je bilo rečno da se time podrazumjeva potpuna finalizacija radova sa vraćanjem na prijašnje stanje, na magistrali u Zelenici, šetalištu ispod tvrđave Forte Mare, kod hotela Plaža i duž rivijere. Dok bi ostatak posla započeo nakon turističke sezone i završio do kraja godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code