OPOZICIJA INICIRALA VANREDNU SKUPŠTINU POVODOM PRODAJE INSTITUTA IGALO

OPOZICIJA INICIRALA VANREDNU SKUPŠTINU POVODOM PRODAJE INSTITUTA IGALO

225
0
Podijeli

Klubovi odbornika u lokalnom parlamentu Herceg Novog: SNP, NOVA, PzP, SDP, Demokrate, Novska lista i Građanski savez, podnijeli su zajedničku inicijativu za sazivanje vanredne sjednice Skupštine opštine Herceg Novi za ponedeljak 31. avgusta, povodom odobrene prodaje Instituta Igalo.

Zahtjev je podnijelo 15 odbornika opozicije sa jednom tačkom dnevnog reda: razmatranje novonastale situacije vezano za privatizaciju Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević, Igalo i usklađenost sa prethodnim zaključcima Skupštine opštine Herceg Novi.
U obrazloženju za sazivanje vanredne sjednice Skupštine opštine Herceg Novi se navodi:
– Skupština opštine Herceg Novi je na sjednici održanoj 29. maja 2015. godine donijela niz zaključaka od kojih su prvi i drugi u suprotnosti sa zaključcima Savjeta za privatizaciju i Vlade Crne Gore, a vezano za prodaju većinskog paketa akcija Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević Igalo.
Obzirom da postojeći zaključci SO Herceg Novi nisu usklađeni sa trenutnom situacijom, a cijeneći važnost ovog privrednog subjekta za grad, smatramo neophodnim da se ova Skupština ponovo izjasni o budućnosti Instituta Igalo.
Ovlašćena predstavnica predlagača je Danijela Đurović. Uz zahtjev su dostavljeni potpisi odbornika podrške ovom zahtjevu i Informacija o aktivnostima u postupku privatizacije Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević Igalo, sa konačnom odlukom Vlade Crne Gore.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code