OPREZ: Pala kiša poslije više od mjesec, manji udes na Podima

OPREZ: Pala kiša poslije više od mjesec, manji udes na Podima

6
Podijeli

Toliko željena kiša umila je noćas primorski dio Crne Gore. Poslije desetodnevne borbe sa požarima, kada su skoro ugašeni, stigla je blagodet s neba, kiša, koja je bar malo napojila žednu zemlju i „dokrajčila“ požarišta. Na njima su danas ostale samo dežurne ekipe.

No, poslije mnogo sušnih dana kiša je na nekim dionicama donijela nevolje, veoma je klizavo i neophodan je veliki oprez. Noćas su nešto prije 23 sata na Podima imali sreće motorista i vozač putničkog automobila kada su se sudarili. Prošli su bez ozbiljnijih povreda. Bilo je kraćeg zastoja, jer je policija zatražila intrervenciju Slušbe zaštite i spasavanja kako bi se sa puta spralo prosuto ulje.

Picerija i restoran

Inače, patrole policije pod rotacaijom preventivno djeluju i upozravaju vozače na dijelu puta Maljine -Sitnice na oprez.

6 Komentari

 1. Kada su nam 60 i 70-ih godina prošlog vijeka, pa i sve do 2005 godine dolazili ti “pamidora turisti”, kako ih “istina” naziva, niste se bunili ni omalovažavali te ljude. Sada kada su mnogi prodali kuće i imanja i obogatili se, smetaju im ti “pamidora turisti”, iako toj “istini” još luk iz nečega viri. Sjećam se kada su “Nekermanovi” turisti iz Njemačke dolazi u HN, olovkom su na nekoj do kraja nepopijenoj flaši (botilji) vina crtali i od kelnera tražili da ostatak vrati za sljedeći obrok. Italijani i naši iz okruženja su bili najbolja klijentela. Dok su boravili, potrošili bi posljednju paru i vratili se odakle su došli. Ne treba vrijeđati ljude.

  19
  3
 2. Taj put je opsta sramota,asfalt je skroz pogresne granulacije,(dio od petjevica do meljina) pun je sumanutih krivina i bezpotrebih(naravno radjenih da bi nakupili kilometrazu puta radi naplate ),umjesto da se na par mjesta put nagrebe da bi bolje tockovi drzali oni posalju radnike da te krivine ograde betonskim elementima da bi narod imao vise stete prilikom udesa.

  10
  2
  • Nije toliko do puta – ni bolji ni gori od vecine puteva u CG. Problem je sto idioti voze neprilagodjeno uslovima pa dolazi do ovakvih sranja. Nedavno me lik iz suprotnog pravca umalo nije otjero u sikaru pricajuci na mobilni i zvjerajuci ko zna u sta. Put bi se mogao poboljsati ali ljudi ne. Ne znam samo za sto se placa putarina na ulazu iz Hercegovine (i izlazu iz CG). Za sta?

   13
   1

Ostavite komentar

*

code