Opština donira nabavku sanitetskog vozila Domu zdravlja Herceg Novi

Opština donira nabavku sanitetskog vozila Domu zdravlja Herceg Novi

1452
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

dom zdravlja i hitna 3Vozila za sanitetski prevoz JZU Dom zdravlja Herceg Novi su dotrajala i u lošem stanju, zato su iz te ustanove uputili zahtjev predsjednici Opštine za donaciju sanitetskog vozila.

Vrijednost, po važećim cijenama je 32.500 eura, o čemu su odluku jendoglasno danas donijeli odbornici lokalnog parlamenta.

Picerija i restoran

Nakon spovedenog postupka  javnih nabavki i dostavljanja dokaza o najboljem ponuđaču sredstva će biti uplaćena sa računa Opštine Domu zdravlja Herceg Novi.

– Kupovinom sanitetskog vozila lokalna samouprava daje podršku poboljšanju uslova  rada ove zdravstvene ustanove i obezbjeđuje kvalitetnije i brže pružanje zdravstvenih ustanova izvan Opštine Herceg Novi, građanima i posjetiocima ovog grada – navode iz Direkcije za imovinu Opštine Herceg Novi.

4 Komentari

  1. Dje je ministarstvo,prijatelji i saradnici valjda mogu ucinjet jedan drugome,zajedno su radili u meljine.
    Kad odete na pedijatriju prvo sto vas doceka na salteru je veliki format plakata sa istaknutim cijenama usluga ove ustanove.Kao da je prodavnica pa akcije da su.Postavlja se pitanje da li je ovaj dom zdravlja cista komercijala obzirom da je direktor ekonomista a ne ljekar.
    Sta ga briga u sustini uzece otpremninu ako ne bude islo…
    1    0

Ostavite komentar

*

code